Επενδυτικό πρόγραμμα 8.100.000 ευρώ με νέα έργα από τον Δήμο Ιωαννιτών

Ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα προϋπολογισμού έργων 8.100.000 ευρώ, έχει πλέον τη δυνατότητα να υλοποιήσει ο Δήμος Ιωαννιτών. Σε συνέντευξη Τύπου ο Αντιδήμαρχος Υποδομών και Ενέργειας, Γιάννης Λιόντος, αναφέρθηκε αναλυτικά στα έργα και στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

Το επενδυτικό πρόγραμμα αφορά νέα έργα του Δήμου Ιωαννιτών, αφορά καθαρά δικούς του πόρους (όχι έργα του ΕΣΠΑ ή αυτά που προγραμματίζονται στο ΣΕΣ) και είναι σχεδόν διπλάσιο από το Τεχνικό Πρόγραμμα που ενέκρινε το

Δημοτικό Συμβούλιο στα τέλη του 2014.

Πώς προέκυψε αυτό;

Το επενδυτικό πρόγραμμα του Δήμου ενισχύεται μέσα από δύο χρηματοδοτικές πηγές:

-αφενός μέσα από το λειτουργικό πλεόνασμα με το οποίο έκλεισε ο προϋπολογισμός του προηγούμενου έτους, ως αποτέλεσμα μιας μεθοδικής δουλειάς για το νοικοκύρεμα του Δήμου.

-αφετέρου από τις επιπλέον χρηματοδοτήσεις που εξασφάλισε από τα Υπουργεία ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή, μέσα από μια συντονισμένη, επίμονη και τεκμηριωμένη διεκδίκηση.

«Έχουμε πει ότι δεν πρόκειται απλά για νούμερα γραμμένα στο χαρτί, αλλά για χρήματα που επιστρέφουν στους πολίτες μέσω έργων και αυτό σας παρουσιάζω σήμερα: Έργα και προγραμματισμό υλοποίησης τους», όπως είπε ο Αντιδήμαρχος.

The post Επενδυτικό πρόγραμμα 8.100.000 ευρώ με νέα έργα από τον Δήμο Ιωαννιτών appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα