Επανεκκίνηση της «Πράσινης» με... συντάκτες τους Μπεργκ-Διαμαντίδη! (βίντεο)

Νέο κασέ, νέο ύφος και προσπάθεια για πνεύμα «Αθλητικής Ηχούς» από δύο «παιδιά» της

Η «Πράσινη» αλλάζει από Δευτέρα μορφή και ύφος. Βέβαια, ήδη έχει γίνει φανερή η προσπάθεια αλλαγής αφότου ανέλαβαν διευθυντές σύνταξης οι Πανορμίτης Κωνσταντινίδης και Νίκος Συρίγος, δηλαδή το επιτυχημένο δίδυμο των αρχισυντακτών το οποίο κάλυψε τη θέση του Βαγγέλη Ζορμπά, αλλά με το ξεκίνημα της εβδομάδας η αλλαγή γίνεται συγκεκριμένη και πολύπλευρη. Η ανανεωμένη «Πράσινη» θα έχει διαφορετικό κασέ, νέες στήλες και μια άλλη αντίληψη στην απόδοση των παναθηναϊκών θεμάτων. Θα γίνει περισσότερο… πράσινη,

με πιο πολύ Παναθηναϊκό στις σελίδες της, αλλά σε ηπιότερους τόνους από αυτούς που συνηθίζεται στα αμιγώς συλλογικά έντυπα – κάτι εξαιρετικά δύσκολο στις ημέρες μας.

Το νέο ξεκίνημα της «Πράσινης» έχει μια σημαντική δημοσιογραφική επιτυχία: τη συνέντευξη που δίνουν, για χάρη της εφημερίδας, ο Μπεργκ στον Διαμαντίδη και… ο Διαμαντίδης στον Μπεργκ! Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα συνομιλία, με ερωταπαντήσεις, που καλύπτει πέντε σελίδες της εφημερίδας σε αυτή τη δυναμική επανεκκίνησή της. Ο Πανορμίτης και ο Νίκος προέρχονται από τη παλιά, καλή «Αθλητική Ηχώ» και στις προσθέσεις τους είναι να ζωντανέψουν στην «Πράσινη» το πνεύμα εκείνης της εφημερίδας.
Σχετικά με τη δυνατή δημοσιογραφική παρουσία Μπεργκ-Διαμαντίδη ανέβηκε στο you tube τρέιλερ από τη συνάντησή τους στο οποίο αναγγέλλουν οι ίδιοι το θέμα τους στη δευτεριάτικη έκδοση.

harddog

The post Επανεκκίνηση της «Πράσινης» με... συντάκτες τους Μπεργκ-Διαμαντίδη! (βίντεο) appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα