Ένωση Κεντρώων: Ο κίνδυνος του Grexit παραμένει

«Φόβος όλες οι επί 6 χρόνια θυσίες του ελληνικού λαού να πάνε χαμένες…»

Η κυβέρνηση εμφανίζεται να επιδιώκει μια νέα τη φορά αυτή επιτυχημένη αρχή. Θα ήταν ευχής έργο να ήταν κάτι τέτοιο δυνατό. Δηλαδή να αδρανεί μια κυβέρνηση ενάμισι χρόνο και να αποφασίζει ότι δεν έχει χρόνο για χάσιμο στη συνέχεια. Το τεράστιο ζητούμενο είναι αν τα μέλη της κυβέρνησης αγαπάνε την Ευρώπη, συμφωνούν με τις μεταρρυθμίσεις και διατίθενται να κάνουν τα πάντα για να αλλάξει η χώρα.

Εμείς στην Ένωση Κεντρώων

αμφισβητούμε το κατά πόσον η κυβέρνηση αγαπάει αυτό που κάνει και το κατά πόσον θέλει να το κάνει. Υπάρχει υποψία ότι όλα γίνονται για να παραμείνει στην εξουσία η κυβέρνηση. Πιστεύουμε ότι επί του συνόλου των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ φιλοευρωπαϊστές είναι πολύ μικρό ποσοστό και έτσι η έκβαση προεξοφλείται αρνητική, κάποια στιγμή θα γίνει έκρηξη εντός των τειχών του ΣΥΡΙΖΑ και θα βγουν προς τα έξω τα αναθέματα κατά της Ευρώπης και θα επιδιωχθεί να ριχτεί στην Ευρώπη, η ευθύνη της αποτυχίας της κυβέρνησης.

Επίσης και η ΝΔ έχει ένα αντίστοιχο πρόβλημα μιλάει για μεταρρυθμίσεις με κομματικό στρατό βολεμένων που θα θιγούν από τις μεταρρυθμίσεις γιατί θα χάσουν τα προνόμια τους. Όποιος μιλάει για μεταρρυθμίσεις δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι τις εννοεί, ιδιαίτερα όταν η πελατεία έχει ανατραφεί με το ρουσφέτι και τα προνόμια.
Φοβούμαστε λοιπόν στην Ένωση Κεντρώων, ότι δυο κομματικοί στρατοί του ΣΥΡΙΖΑ που κληρονόμησε την πελατεία του παλαιού ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που γεμάτη εξουσιομανία υπόσχεται ψεύτικες ελπίδες, θα οδηγήσουν τη χώρα σε περιπέτειες μια χώρα που υπό το βάρος της κρίσης και υπό την παραπληροφόρηση που δέχεται καθημερινά αρχίζει να μην πιστεύει, ίσως και να μισεί την Ευρώπη.

Στην Ελλάδα δηλαδή έχουμε πρόβλημα προσανατολισμού της χώρας, δηλώνουμε Ευρωπαίοι, αλλά ανά πάσα στιγμή αναθεματίζουμε την Ευρώπη ότι φταίει για τον εφιάλτη που ζούμε. Σε μια χώρα που το πολιτικό σύστημα έχει πάρει τέτοιο κατήφορο, ο κίνδυνος του Grexit παραμένει και υπάρχει ο φόβος, όλες οι επί 6 χρόνια θυσίες του ελληνικού λαού να πάνε χαμένες. Όσοι διεκδικούν την εξουσία με άλυτα στο εσωτερικό τους τα θέματα προσανατολισμού της χώρας, κατ΄ουσία την υποσκάπτουν.

The post Ένωση Κεντρώων: Ο κίνδυνος του Grexit παραμένει appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα