Ενισχύεται η ομάδα της CIVITAS

Νέα στελέχη και προαγωγές

Δύο νέα στελέχη η Μαριτζίνα Καλογνωμά ως Account Director Service και η Ναυσικά Παναγιωτάτου ως Digital Account Manager εντάχθηκαν στο δυναμικό της CIVITAS.

H Μαριτζίνα Καλογνωμά δραστηριοποιείται στο χώρο της επικοινωνίας και του Marketing από το 2002. Έχει διατελέσει Communication

& Public Relations coordinator στη ΔΕΠΑ Α.Ε και από το 2004 ανέλαβε καθήκοντα Communication Marketing Manager στην εταιρία Sprider stores (2004-2012).

Η Ναυσικά Παναγιωτάτου έχει εργασθεί στις εταιρίες DDB Athens και Linakis & Associates εξυπηρετώντας πελάτες όπως L’Oreal, Agrino, Philips, Deagostini, NCS-Naf Naf & Chevignon, TGI Fridays, TNT, Novartis, Veet, MYTHOS.

Παράλληλα με στόχο την εξέλιξη των στελεχών της η CIVITAS προχώρησε σε μία σειρά από προαγωγές. Συγκεκριμένα, η Βάντα Γιανναρά προήχθη σε Practice Director, η Σίσσυ Βουργανά σε Group Account Director, η Θάλεια Γελαδάκη σε Digital Director οι Εύα Επιτροπάκη και Βασιλική Σχίζα σε Senior Account Managers, οι Αλέξης Μυλωνάς, Έλενα Λαγκαδινού και Νίκος Πατρινός σε Account Managers, οι Μαρία Αρβανιτίδη και Ζωή Κωνσταντοπούλου σε Senior Account Executives και η Τίνα Δαμάσκου σε Account Executive. Tέλος οι Νότα Σταύρου, Μαρία Κόκκαλη, Χριστίνα Αλεξίου και Ελένη Ακτύπη συνεργάζονται με την CIVITAS ως Αccount Coordinators.

Keywords
Αναζητήσεις
σιβιτας δημοσιογραφοι
Τυχαία Θέματα