Εκτός από τον Αρβανίτη το σημερινό ΔΣ της ΕΡΤ θα κρίνει και την τύχη του Δορυφορικού

Εκτός από την τύχη των δύο δημοσιογράφων, Αρβανίτη – Κατσίμη, το σημερινό ΔΣ της ΕΡΤ θα κρίνει και την τύχη του Δορυφορικού. Θυμίζουμε ότι έχει ζητηθεί η παραίτηση του νυν διευθυντή, Νίκου Μεγγρέλη – όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση, με πρόθεση να τοποθετηθεί στη θέση του ο σκηνοθέτης Ποντίκας. Ωστόσο την τελευταία στιγμή και μέσα από παράξενες διαδρομές προτάθηκε για τη θέση η παρουσιάστρια της εκπομπής «Εδώ Αθήνα», Ευαγγελία Μπούρα, «προστατευόμενη» του πρώην πρωθυπουργού,

Γιώργου Παπανδρέου. Επιπλέον θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή έχει χαρακτηριστεί από το πόρισμα των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, ως εξαιρετικά αμαρτωλή παραγωγή, ενώ η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή!

Εκτός όμως από «προστατευόμενη» του πρώην πρωθυπουργού η κυρία Ευαγγελία Μπούρα, τις τελευταίες ημέρες ακούγεται ότι τα πλοκάμια της «βυθίζονται» και σε πιο… μαύρα ή για κάποιους άλλους, χρυσά… πολιτικά ύδατα! Πάντως αρκετοί συνάδελφοί της δηλώνουν ότι δεν θα ξεχάσουν ποτέ το αφιέρωμα στην επέτειο του Πολυτεχνείου από την εκπομπή της το 2008, που ισχυριζόταν ότι είναι ψέματα τα περί νεκρών τη νύχτας της 17ης Νοεμβρίου του 1973!

Keywords
Τυχαία Θέματα