Εκρήξεις σε μεγάλης έκτασης επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

…σε προάστιο των Βρυξελλών

Εκρήξεις ακούστηκαν κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στο προάστιο Σκάαρμπεκ των Βρυξελλών. Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Belga news η επιχείρηση πραγματοποιείται σε σπίτι της περιοχής σε μία προσπάθεια της Αστυνομίας να βρει περισσότερα στοιχεία για τις βομβιστικές επιθέσεις στις οποίες έχασαν της ζωή τους 31 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 316. Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας εισήλθαν σε σπίτι και τότε ακούστηκε

έκρηξη, όπως μεταδίδει το βελγικό πρακτορείο. Επίσης, το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι RTBF μετέδωσε πως εξουδετερώθηκε ένας άντρας. Τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως ένας ύποπτος – που έφερε αυτόματο όπλο – πυροβολήθηκε από αστυνομικούς στο πόδι και ακινητοποιήθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι η επιχείρηση στο προάστιο Σκάαρμπεκ, που βρίσκεται σε εξέλιξη, συνδέεται με τη σύλληψη ενός υπόπτου για τρομοκρατία χθες στο Παρίσι.
Σημειώνεται πως σε μεγάλο τμήμα της περιοχής του Σκάαρμπέκ έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία αυτοκινήτων και προσώπων ενώ ακούγονται συνεχώς σειρήνες.
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

The post Εκρήξεις σε μεγάλης έκτασης επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα