Εκλογικό κέντρο η ΕΡΤ – οι μισοί κατεβαίνουν στις εκλογές – η ατάκα πια δεν είναι τι θέμα κάνεις, αλλά σε ποιο Νομό είσαι υποψήφιος!

Το μεγαλείο της ΕΡΤ αποκαλύφτηκε με τη δημοσιοποίηση των υποψήφιων στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Ούτε λίγο, ούτε πολύ μια δεκάδα δημοσιογράφων θα δώσει εξετάσεις σε ένα άλλο στίβο, αυτό της πολιτικής με διάφορα κόμματα. Πολλοί ξαφνιάστηκαν με αυτό το γεγονός, καθώς μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης δεν εκτιμά τα στελέχη της ΕΡΤ για το έργο τους

στη δημοσιογραφία. Το αντίθετο μάλλον συμβαίνει με τα κόμματα, αφού τοποθέτησαν στις λίστες πολλούς δημοσιογράφους ζητώντας από τους πολίτες να τους στηρίξουν με τη ψήφο τους. 

Ας δούμε λοιπόν ποιά είναι τα στελέχη της ΕΡΤ, που θα εκτεθούν στις εκλογές.

Το Αθλητικό Τμήμα έχει ακούσει τα μύρια, όμως τώρα έχει την τιμητική του καθώς με τη ΝΔ θα είναι υποψήφια η Άννα Καραμανλή. Στο ίδιο μετερίζι θα βρει την άσπονδη φίλη της Άρια Αγάτσα, επίσης μέλος του Αθλητικού που τάραξε τα νερά παίρνοντας μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ, μετά από μια θητεία 2,5 ετών στο πράσινο στρατόπεδο του Κοινοβουλίου. Στον ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί ο Γιάννης Μαμουζέλος, ενώ ο τέταρτος του Αθλητικού, Νίκος Τσώνης θα δοκιμαστεί με τη ΔΗΜΑΡ.

Η μεγάλη έκπληξη ήλθε από τον Κυριάκο Μαντούβαλο, όχι τον επονομαζόμενο «ρεπόρτερ του ελικοπτέρου», αλλά τον συνονόματο του που ήταν συμβασιούχος στο Αθλητικό! Πριν από λίγους μήνες πήρε το βάπτισμα στη δημοσιογραφία και βουρ για τη Βουλή. Η ΕΡΤ δεν τον ξαναπροσέλαβε, όμως απ ό,τι φάνηκε δεν στεναχωρήθηκε, αφού ο Βενιζέλος τον επέλεξε για το ψηφοδέλτιο στον Πειραιά. Αν θυμηθούμε πως το Αθλητικό έχει δώσει και δυο δημάρχους τα τελευταία χρόνια φτάνουμε στο συμπέρασμα πως το Αθλητικό της ΕΡΤ είναι δικαίως το Μικρό Κρεμλίνο! Στην ΕΡΤ λένε πως πλέον για να είσαι προϊστάμενος του Αθλητικού πρέπει να είσαι από Υπουργός και πάνω… 

Στο Ραδιομέγαρο τις τελευταίες ημέρες ακούγονται εκπληκτικές ατάκες. Όταν βρίσκονται στους διαδρόμους δεν λένε το κλασσικό, «Τι θέμα κάνεις σήμερα», αλλά «σε ποιο Νομό κατεβαίνεις υποψήφιος»!

Αυτό συμβαίνει προφανώς γιατί πέραν των αθλητικών που έχουν εντυπωσιάσει και βάζουν πλάτη να σώσουν την πατρίδα έχουμε και άλλους υποψήφιους. Ο Διονύσης Μποτώνης απ το πολιτικό άφησε το μικρόφωνο και κατεβαίνει στη Ζάκυνθο με το ΠΑΣΟΚ, η Βασιλεία Ζερβού από τη ΕΡΑ με τη ΔΗΜΑΡ στην Κρήτη. Φυσικά υπάρχει και ο Παντελής Ασπραδάκης που ήταν στη Βουλή με το ΠΑΣΟΚ και ίσως ξεχάσαμε κάποιον με το συμπάθιο! Δεν αναφερόμαστε στους Κεδίκογλου, Κοντογιάννη που και αυτοί από την ΕΡΤ ξεκίνησαν, διότι θα τους βάλουμε ιδέες να κάνουν κοινοβουλευτική ομάδα. Απίστευτο και όμως ερτικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα