Εκλογές «μυρίζονται» οι επικοινωνιολόγοι, επηρεάζοντας πολιτικούς και ΜΜΕ

Νέος διχασμός για μνημονιακούς – αντιμνημονιακούς η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ

Η είδηση δεν είναι ότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη «ξεφουσκώνει»… Η είδηση είναι ότι στην παραπάνω παραδοχή συγκλίνουν όλοι οι επικοινωνιολόγοι – ανεξαρτήτου «χρώματος» και σε ποιον παρέχουν τις συμβουλές τους!

Πρόκειται για κοινή πεποίθηση των ανθρώπων της πολιτικής επικοινωνίας… Τόσο ισχυρή μάλιστα που μετέδωσαν το μικρόβιο στα media τα οποία

με τη σειρά τους το μετάλλαξαν σε «εκλογολογία». Στην πραγματικότητα οι ίδιοι οι επικοινωνιολόγοι που αναλύουν και τις έρευνες, πρωτο-επισήμαναν το ενδεχόμενο των εκλογών… Διότι βλέπουν μια εξαιρετική συγκυρία για τον Τσίπρα!

Κάπως έτσι «φούντωσαν» τα σενάρια για εκλογές, τόσο στον Τύπο όσο και στα πολιτικά πηγαδάκια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε – ανεξάρτητα από την ανάλυση που κάνει ο καθένας, ότι ο Τύπος του Σαββατοκύριακου έπαιξε ψηλά το θέμα των εκλογών, ενώ εχθές ήρθε η ανάρτηση Βενιζέλου στο Facebook… Και θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί σχετική δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη.

Επαναλαμβάνουμε ότι ανεξάρτητα από την πολιτική προσέγγιση που κάνει το κάθε κόμμα… Η διαπίστωση των επικοινωνιολόγων που διαπέρασε όλο το πολιτικό – μιντιακό σύστημα σαν μεταδοτικός ιός, ήταν η ανάλυση των ερευνών, σε συνδυασμό με την υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ: δηλαδή μια ευνοϊκή συγκυρία για τον Τσίπρα που μπορεί να διαλύσει τη ΝΔ!

Αυτή η διαπίστωση των επικοινωνιολόγων έχει βάλει φωτιά στα τόπια και Αυγουστιάτικα τρέχουν πολιτικοί και μίντια!

Από μόνη της όμως η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ η οποία εξελίσσεται σε βραδυφλεγή βόμβα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης… Αποτελεί ευνοϊκό πεδίο για τον Τσίπρα… Ως μια νέα «διαπλοκή» ή ένας νέος διχασμός… Με τα χαρακτηριστικά στυλ μνημόνιο – αντιμνημόνιο! Αφού όλες οι λεγόμενες μνημονιακές δυνάμεις με δηλώσεις τους (βλ. ΠΑΣΟΚ, Το Ποτάμι) πρόλαβαν να «αθωώσουν» τον άνθρωπο που κατηγορείται ότι φούσκωσε το έλλειμμα!

The post Εκλογές «μυρίζονται» οι επικοινωνιολόγοι, επηρεάζοντας πολιτικούς και ΜΜΕ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα