Εκλογές 2015 στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου από τις 6 το πρωί όλες οι εξελίξεις για τις πιο κρίσιμες εθνικές εκλογές των τελευταίων χρόνων στα Παραπολιτικά 90,1.

Η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα με ΕλληΣτάη, Νίκο Ευαγγελάτο, Σεραφείμ Κοτρώτσο, Γιάννη Αργυρό, Ελένη Καλογεροπούλου, Σταύρο Λυγερό, Γιάννη Παπαγιάννη, Λίζα Δουκακάρου, Ανδριάνα Ζαρακέλη και Λάμπρο Καλαρρύτη μαζί με όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού μεταφέρουν τον παλμό των εξελίξεων λεπτό προς λεπτό.

Και από τις 6 το απόγευμα η εκλογική βραδιά. Με διαρκείς

συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα, τα κομματικά επιτελεία και το υπουργείο εσωτερικών για όλες τις εξελίξεις που φέρνουν οι κάλπες του 2015.

Σχολιάζουν: Κορυφαίοι πολιτικοί και εκπρόσωποι της κοινωνίας αλλά και οι διευθυντικές ομάδες των εφημερίδων Παραπολιτικά και Επένδυση με επικεφαλής τον Γιάννη Κουρτάκη.

Παρεμβαίνουν οι Γιώργος Λιάγκας, Ευγενία Μανωλίδου, Βαγγέλης Περρής, Αθηναίς Νέγκα, Χρήστος Φερεντίνος, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Θαναηλάκης και Μηνάς Τσαμόπουλος.

Αυτή την Κυριακή παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εκλογική διαδικασία και την έκδοση των αποτελεσμάτων από τους 90,1 πάντα με την σφραγίδα των Παραπολιτικών.

The post Εκλογές 2015 στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα