Εκλεισε το μικρόφωνο στη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Οι συνεχείς διακοπές και ενστάσεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κατά την κατάθεση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ για την «λίστα Λαγκάρντ», οδήγησαν τον πρόεδρο της Επιτροπής Παύλο Νεράντζη να της κλείσει το μικρόφωνο.

Επεισοδιακή ήταν η πρωινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ».

Την Τρίτη προσήλθε για

να καταθέσει ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Στυλιανός Στασινόπουλος, αλλά η διαδικασία σημαδεύτηκε για μία ακόμη φορά από τις αντιπαραθέσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου με το προεδρείο.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διέκοπτε συνεχώς με ερωτήσεις τον κ.Στασινόπουλο και διατύπωνε ενστάσεις, προκαλώντας τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του Παύλου Νεράντζη.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής απείλησε να την αποβάλλει, αλλά η κ.Κωνσταντοπούλου δεν πτοήθηκε, ενώ αντιδρούσε κάθε φορά που ο κ.Νεράντζης προέτρεπε τον κ.Στασινόπουλο να συνεχίσει την κατάθεσή του χωρίς να διακόπτει για να απαντήσει.

Τελικά, ο πρόεδρος μόνος του σηκώθηκε και έκλεισε το μικρόφωνο της κ.Κωνσταντοπούλου, αλλά ακόμη και τότε δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα τελικά ο κ.Νεράντζης να ξεσπάσει ο ίδιος, εμποδίζοντας τις ερωτήσεις της.

«Κύριε Νεράντζη, ενοχλείστε κάθε φορά που αποκαλύπτεται η αλήθεια. Πράγμα που αντίκειται στη θέση σας ως πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας. Είστε πρόεδρος της συγκάλυψης και αδιαφάνειας», τον κατηγόρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα