«Ευτυχώς υπάρχουν… αστράτευτοι»

email Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24

«Χτύπησε» πάλι σκληρά με το καθαρευουσιάνικο σχόλιό του ο αδέσμευτος, ανεξάρτητος και προφανώς μη στρατευμένος (όχι δεν εννοώ αν έκανε θητεία στις ΕΔ…) κ. Μηχιώτης, για να ενημερώσει τον ελληνικό λαό ότι για ένα ακόμη πρόβλημα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και οι απανταχού εκπρόσωποί του! Οπότε προφανώς δεν θα υπάρχει και σχετική κριτική από τον ευαίσθητο σε θέματα «στρατευμένης δημοσιογραφίας» συν. Ρούσση, καθώς το νέο «πόνημα» του κ. Μηχιώτη ενημερώνει τον ελληνικό λαό ότι κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ή μάλλον μια …συνιστώσα των «Ερυθρών Χμερ» ή των «Ερυθρών

Ταξιαρχιών»! Παραδόξως πράξεις ή παραλείψεις όσων εντάσσονται στον πολιτικό χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάντα εντοπίζονται και κατακρίνονται, αλλά άλλων λ.χ. όσα δημοσιεύτηκαν στο Enimerosi 24 για το θέμα του ΕΔΟΕΑΠ με θύμα συνάδελφο δεν υπέπεσαν στην αντίληψη του επίσης ευαίσθητου κ. Μηχιώτη ή δεν του προκάλεσαν την ανάγκη να σχολιάσει κάτι… Μάλλον τυχαίο, αλλά καθόλου τυχαίο ότι το 70% των Ελλήνων (συν οι ατυχείς ξένοι που βρίσκονται εκόντες άκοντες στη χώρα μας) χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο από την απελπισία!

Βέβαια για να μην σας οδηγώ σε απαισιοδοξία σάς ενημερώνω ότι σε 2-3 χρόνια θα έχουμε ξεχάσει το Μνημόνιο (ναι, αφού θα το έχουμε υλοποιήσει γιατί να το σκεφτόμαστε; ) ενώ σύντομα (σε κάποια τέρμινα…) αρχίζει η ανάπτυξη (ναι, μόλις γυρίσει από τη Κίνα ο κ. Σαμαράς θ’ αρχίσει να ρέει κινέζικο χρήμα…) αλλά και (κατά Δασκαλόπουλο) η αποκατάσταση αυτών που πλήρωσαν πολύ σκληρά όσα γίνονται ως τώρα (ναι, θα αρχίσουν αυξήσεις κανά 5ευρω στους κατώτατους μισθούς και συντάξεις), μετά και τα θετικά σχόλια στο Eurogroup.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Keywords
Τυχαία Θέματα