Έχουν ελευθερία συνείδησης οι βουλευτές, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ευ.Βενιζέλο

«Οι βουλευτές έχουν ευθύνη απέναντι σε αυτούς που τους ψηφίσαν και έχουν ελευθερία συνείδησης» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας την οργισμένη αντίδραση του Ευ.Βενιζέλου στις δηλώσεις Τσίπρα.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ

είπε για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών: «ο Ευάγγελος Βενιζέλος αισθάνεται ως ο πρώτος θιγόμενος».
Ο κ. Σκουρλέτης επισήμανε ακόμη ότι σε μεγάλο βαθμό το 27% του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 είναι αποτέλεσμα ιδιότυπης συμμαχίας κοινωνικών δυνάμεων.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος είχε εξαπολύσει δριμύτατη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το κάλεσμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν τα επικείμενα νομοσχέδια της κυβέρνησης.

Θ.Τζάκρη: Γελοιότητες τα περί προσχώρησης στον ΣΥΡΙΖΑ
«Γελοιότητες» χαρακτήρισε η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη τα περί συμφωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ για να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας και να μεταπηδήσει στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, τόνισε: «Αν ήθελα να παω στο ΣΥΡΙΖΑ θα είχα παει απο το 2011 και θα είχα επανεκλέγει πιο εύκολα».
Η ανεξάρτητη βουλευτής επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, καταλογίζοντάς του ευθύνη για τη δεξιά στροφή του Κινήματος.
Τέλος, δήλωσε «παιδί του ΠΑΣΟΚ», συμπληρώνοντας ότι θα αγωνιστεί για την ανασύσταση του ιδεολογικού του χώρου.
Πηγή in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα