Εμπλοκή Μαζιώτη στη ληστεία τράπεζας στα Μέθανα «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Σε ένοπλη ληστεία που έγινε τον Ιούλιο σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέθανα εμπλέκεται ο καταζητούμενος, Νίκος Μαζιώτης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρεται, «στο πλαίσιο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (ΔΑΕΕΒ) για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται σε τρομοκρατική δραστηριότητα και μετά την ανάλυση περιστατικών ένοπλων ληστειών σε πιστωτικά ιδρύματα της χώρας μας

τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, διακριβώθηκε ότι ένας εκ των δύο δραστών της ένοπλης ληστείας στις 25.7.2013 στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Μέθανα Τροιζηνίας, με λεία 108.359 ευρώ και 2.000 δολάρια Αυστραλίας είναι ο αναζητούμενος φυγόποινος Νικόλας Μαζιώτης του Αγαμέμνονα και της Σοφίας που γεννήθηκε το 1971. Επιπλέον εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις».

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα 15 φωτογραφίες από την ένοπλη ληστεία σημειώνοντας ότι ο Ν. Μαζιώτης εμφανίζεται σε εννέα από αυτές.

Σε βάρος του καταζητούμενου Νίκου Μαζιώτη εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας με την οποία έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 50 ετών και σε χρηματική ποινή 2.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».
Πηγή in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα