Δολοφονία Αμοιρίδη: Έταξαν 25.000$ σε ξάδερφο του αστυνομικού για να «φυλάει» τσίλιες

Οργάνωσαν το έγκλημα λίγες μέρες πιο πριν

Ομολόγησε χθες το βράδυ ο αστυνομικός των ειδικών δυνάμεων, Σέρτζιο Μορέιρα τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, σε μια πράξη που οι αστυνομικοί περιγράφουν ως «άνανδρη». Εγκέφαλος της δολοφονίας υπήρξε η σύζυγος του Έλληνα διπλωμάτη και δολοφόνος ο αστυνομικός με τον οποίο είχε εξωσυζυγική σχέση.

Ο Κυριάκος Αμοιρίδης είχε εξαφανιστεί από την Δευτέρα το βράδυ και η βραζιλιάνα σύζυγός του Φρανσουάζ και μητέρα της 10χρονης κόρης τους, δήλωσε την εξαφάνισή του. στην αστυνομία την Τετάρτη.

Ο 29χρονος αστυνομικός

Σέρτζιο Μορέιρα, ομολόγησε το βράδυ της Παρασκευής ότι σκότωσε τον πρέσβη αργά το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι που έχει η οικογένεια στο Nova Iguaçu, στα βόρεια προάστια του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο ερευνητής Εβαρίστο Μαγκάλχες, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως η 40χρονη Φρανσουάζ και ο Μορέιρα είχαν οργανώσει τη δολοφονία λίγες ημέρες νωρίτερα.

Η σύζυγος του Αμοιρίδη και ο σύντροφός της είναι υπό κράτηση. Η αστυνομία έχει επίσης υπό κράτηση έναν ξάδερφο του αστυνομικού, τον οποίο, σύμφωνα με τον ερευνητή, χρησιμοποίησαν για να «φυλάει» τσίλιες την ώρα που οι δυο τους διέπρατταν το έγκλημα ενώ βοήθησε και στη μεταφορά του σώματος έξω από το σπίτι με την υπόσχεση να πάρει 25.000 δολάρια.

«Ήταν μία τραγική, άνανδρη πράξη, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διαλευκάνουμε την υπόθεση όσο το δυνατόν πιο σύντομα» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Μαγκάλχες. «Ήταν ένα έγκλημα πάθους» πρόσθεσε.
Πηγή ethnos.gr

The post Δολοφονία Αμοιρίδη: Έταξαν 25.000$ σε ξάδερφο του αστυνομικού για να «φυλάει» τσίλιες appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα