Δημόσια διαβούλευση για την προμήθεια ψηφιακών διαδραστικών προϊόντων της ΝΕΡΙΤ

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός νέου ανοικτού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού και διαδικτυακού οργανισμού, η ΝΕΡΙΤ Α.Ε. θέτει από σήμερα σε ανοικτή δημόσια διαβούλευση την πρόκληση για την προμήθεια ψηφιακών διαδραστικών προϊόντων, μέσα από την ιστοσελίδα www.opengov.gr/nerit/?p=4273.

Για πρώτη φορά στην ελληνική ραδιοτηλεοπτική αγορά, καλούνται δημιουργοί και προγραμματιστές να καταθέσουν μέχρι και την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου τις προτάσεις τους για ψηφιακά διαδραστικά προϊόντα,

που θα διαλειτουργούν με εκπομπές της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου της ΝΕΡΙΤ.

Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα σε όλους, πολίτες, φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο, να διατυπώσουν προτάσεις και σχόλια σχετικά με τις προδιαγραφές των εφαρμογών διαδραστικού οπτικοακουστικού περιεχομένου. Στόχος της διαβούλευσης είναι να βελτιωθούν οι όροι κι οι προδιαγραφές της πρόσκλησης και να εμπλουτιστούν με νέες ιδέες και προτάσεις.

Αντικείμενο της παρούσας πρόσκλησης είναι η προμήθεια εφαρμογών διαδραστικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, σε συγκεκριμένη τυπολογία/θεματολογία.

Μετά το πέρας της διαδικασίας διαβούλευσης, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν από την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου έως την Τρίτη 17 Μαρτίου την πρότασή τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο www.nerit.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα