Δήλωση Φιλελεύθερων Σοσιαλιστών

Δυστυχώς, η Κυβέρνηση Σαμαρά, μετά από τις αλλεπάλληλες “επιτυχίες” με σημαντικότερη αυτή της μη πώλησης της ΔΕΠΑ και της ΔΕΣΦΑ, προχωρά στο επόμενο βήμα, με το κλείσιμο της ΕΡΤ, βυθίζοντας μερικές ακόμη χιλιάδες εργαζομένων στην ανεργία και την απόγνωση, μη υπολογίζοντας παράλληλα μία σειρά από Εθνικές παραμέτρους.

Η Κυβέρνηση με

την απόφασή της να κλείσει την ΕΡΤ, επιβεβαιώνει με εμφατικό τρόπο την υποκρισία με την οποία πολιτεύθηκε αλλά και την αλαζονεία που την διακατέχει.

Η πρακτική του Κοινωνικού Αυτοματισμού που προσπαθεί να εφαρμόσει, πέρα από ανήθικη είναι και Αντιδημοκρατική.

Οι Φιλελεύθεροι Σοσιαλιστές, δηλώνουμε με τον πλέον ανοιχτό και ξεκάθαρο τρόπο, την στήριξή μας στον Αγώνα των Εργαζομένων, Δημοσιογράφων, Τεχνικών και Διοικητικών για μία Δημόσια Ραδιοτηλεόραση μακριά από κάθε λογής Κυβερνητικές παρεμβάσεις, μία Δημόσια Ραδιοτηλεόραση αξιόπιστη που θα προάγει τον Ελληνικό Πολιτισμό, δεν θα χειραγωγείται από οποιονδήποτε και το σημαντικότερο θα αναβαθμίζει τη Δημοκρατία.

Είμαστε απόλυτα σίγουροι πως ο κ. Σαμαράς ψάχνει για την δική του “ηρωική” έξοδο, να είναι σίγουρος πως σύντομα ο Λαός θα δώσει την απάντησή του.

Φιλελεύθεροι Σοσιαλιστές

Keywords
Τυχαία Θέματα