Δικαίωση για τον αγώνα των 9 μελών του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Το μόνο ασφαλιστικό ταμείο που κατέθεσε αγωγή κατά Προβόπουλου

Οι Έλληνες έμαθαν και επισήμως την αλήθεια για το έγκλημα του 2012 στα αποθεματικά όλων των Ασφαλιστικών Ταμείων της Ελλάδας.

Γ. Ρωμανιάς στη Βουλή: Τα Ταμεία είχαν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από το νόμο του 1997 τις καταθέσεις τους στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η ΤτΕ

μονομερώς και χωρίς να ενημερώσει ποτέ τα Ταμεία τα επένδυε σε Ομόλογα. Σε μια νύχτα έχασαν πάνω από το 70% της περιουσίας τους!

Το απόγευμα εκείνης της ημέρας (9 Μαρτίου 2012) παραδόθηκαν σε κούρεμα με το PSI 19,5δις€ που ήταν στην ΤτΕ με ΑΔΙΑΦΑΝΗ διαχείριση. Την επόμενη ημέρα έμειναν 10 δις σε Ομόλογα που τα αντάλλαξαν με ομόλογα του 2042! Επιπλέον κουρεύτηκαν και αντάλλαξαν και 3,9δις€ επενδύσεις των Ασφαλιστικών Ταμείων σε Ομόλογα.

Το Κοινό Κεφάλαιο σε 1 βράδυ απόμεινε 6 δις στην ΤτΕ και 1,2 σε επενδύσεις. Ζημιά πάνω από75%.Το Ταμείο των δημοσιογράφων το ΕΤΑΠ ΜΜΕ είχε 1,650€ δις. Έχει ομόλογα αξίας 530 εκατ. αν τα ρευστοποιήσει το… 2042! Γιατί τα κούρσεψαν αλλά και αντάλλαξαν ομόλογα του 2016, 2017 με άλλα του 2042! Το ΕΤΑΑ: είχε 5,6 δις € έγιναν 3,2 δις και αξίζουν 1,7 δις αν ρευστοποιηθούν το 2042! Απώλεια 70%! Αυτά κατήγγειλε ο κος Ρωμανιάς στην Επιτροπή Χρέους της Βουλής εξηγώντας πως δημιουργήθηκε και δρομολογήθηκε, όχι το Χρέος αλλά η ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ του Ασφαλιστικού Συστήματος της Ελλάδας.

Κι εγώ φίλοι μου λέω: Κε Προβόπουλε ετοιμαστείτε για Εισαγγελέα. Και δεν ξεχνώ τους υβριστές και τους τραμπούκους του 2012! Οι άθλιοι Τσαλαπετεινοί ΕΣΗΕΑ και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του κου Προβόπουλου που πολέμησαν με συκοφαντίες και άσκηση κάθε λογής Βίας το ενωμένο 9 μελές ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ (2012) σύντομα δεν θα έχουν που να κρυφτούν… Στη Βουλή έλαμψε η Αλήθεια!

Γ. Ρωμανιάς: Με το PSI ανετράπη οριστικώς η οικονομική ισορροπία του ασφαλιστικού συστήματος

Γ.ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Όσα είπε ο κος Ρωμανιάς για το κούρεμα της περιουσίας των Ασφαλιστικών Ταμείων πρέπει να πάνε στον Εισαγγελέα!

Εστιν Δίκης οφθαλμός!

Ελένη Σπανοπούλου

ΥΓ Κάποιοι πρέπει να αναρωτηθούν γιατί … «εξαφανίστηκε» ο εισαγγελέας κος Πεπόνης, ο μοναδικός Λειτουργός της Δικαιοσύνης που έδωσε εντολή να διερευνηθούν οι ευθύνες της Διοίκησης της ΤτΕ για το κούρεμα των Αποθεματικών μας…

The post Δικαίωση για τον αγώνα των 9 μελών του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα