Διχάζει η ηλεκτρονική ψηφοφορία – «Αφήστε τον Αλιβιζάτο να κάνει τη δουλειά του» λέει το Ποτάμι

Προσπάθεια να μην παραιτηθεί ο επικεφαλής της Επιτροπής και τιναχθούν όλα στον αέρα

Προσπάθεια να αποφευχθεί η παραίτηση Αλιβιζάτου επιχειρείται και το Ποτάμι με ανακοίνωση του εκφράζει τη στήριξή του στο πρόσωπο του καθηγητή και επικεφαλής της Επιτροπής για το νέο φορέα, ώστε να μεταπειστεί και να τον αφήσουν να κάνει τη δουλειά του.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία έχει διχάσει, με το επιτελείο

της Φώφης Γεννηματά να διατυπώνει ισχυρές ενστάσεις για το αδιάβλητο της διαδικασίας… με αποτέλεσμα να κινδυνεύει συνολικά το εγχείρημα σε περίπτωση που ο Νίκος Αλιβιζάτος επιμείνει στην παραίτησή του!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Ποταμιού αναφέρει, «Όλοι ενδιαφερόμαστε για το αδιάβλητο της ψηφοφορίας. Και στον ίδιο βαθμό. Οι τεχνικοί διαβεβαιώνουν ότι υπάρχει τρόπος διασφάλισής του. Θα ήταν λάθος λοιπόν να στερήσουμε τη δυνατότητα σε χιλιάδες ανθρώπους να ψηφίσουν. Σε τελική ανάλυση, ας αφήσουμε την υπόθεση στα χέρια της Επιτροπής, υπό τον καθηγητή Ν. Αλιβιζάτο, που είμαστε βέβαιοι ότι θα λάβει τις αποφάσεις σταθμίζοντας με προσοχή όλα τα τεχνικά δεδομένα».

The post Διχάζει η ηλεκτρονική ψηφοφορία – «Αφήστε τον Αλιβιζάτο να κάνει τη δουλειά του» λέει το Ποτάμι appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα