Διαβάστε στο CRASH που κυκλοφορεί

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Όλα όσα ψιθύρισαν οι Αμερικανοί στον Αντώνη Τσίπρα. Ποιοι ετοίμασαν το ταξίδι στις ΗΠΑ, ποιους είδε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τι του είπαν.

«Δεν θέλουμε να πέσει η κυβέρνηση». Συγκλονιστικό ρεπορτάζ με καυτούς διαλόγους μεταξύ Αθήνας – Ουάσιγκτον – Μόσχας για το διαγωνισμό ΔΕΠΑ

ΔΕΣΦΑ.

Συνέντευξη που θα συζητηθεί: Ο πρώην διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βασιλάκος, για πρώτη φορά ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει τις αμαρτωλές συμβάσεις που έχουν υπογραφεί επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.

Ο εισαγγελέας - θρύλος της επιχείρησης «Καθαρά Χέρια» στην Ιταλία την δεκαετία του ’90 Αντόνιο Ντι Πιέτρο, αναφέρεται στην Ελλάδα για την φοροδιαφυγή και την διαφθορά.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το παιχνίδι των Γερμανών στην Κύπρο με φόντο τα ρωσικά δις. Ο στόχος του Βερολίνου, οι Τράπεζες στην Λετονία και τα συνεχή εμπρηστικά δημοσιεύματα του SPIEGEL.

Ακόμη:

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία δέχεται τα πυρά των συναδέρφων της, απαντάει σε όλους εκείνους που την χαρακτηρίζουν «εισαγγελέα της Βουλής».

Για πρώτη φορά ο Παρασκευάς Μπόλαρης – ο αξιωματικός της χούντας και του Ιωαννίδη που συνελήφθη κοιμώμενος αλλά δραπέτευσε και έμεινε ασύλληπτος για μια 20ετία – αναφέρεται στο ρόλο της MOSSAD στο Κυπριακό. Ποιοι ήθελαν να τον δολοφονήσουν.

Πάουλ Ροντσχάιμερ: Ο «σκληρός» αρχισυντάκτης της BILD, εξηγεί τους σκληρούς τίτλους της γερμανικής εφημερίδας για την Ελλάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ CRASH:

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρεται στο ημερολόγιο που καταγράφει όλες τις πολιτικές στιγμές από το 1999 και αποκαλύπτει πότε θα δώσει το υλικό στην δημοσιότητα.

Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου: Ο πρώην πρωθυπουργός διασύρεται από τον διεθνή Τύπο για τις διαλέξεις του σε όλο τον κόσμο την ίδια ώρα που μπαίνουν τίτλοι τέλους στον πρώην υπουργό με αφορμή τη λίστα Λαγκάρντ.

Το CRASH διείσδυσε στα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής που θυμίζουν φρούριο. Φωτογραφίες και συνέντευξη με τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Ο Μάκης Βορίδης ξεκαθαρίζει τη θέση του για την Περιφέρεια Αττικής αλλά και τον Δήμο Αθηναίων.

Μπιλ Στιλ: Ο Αμερικανός συγγραφέας και δημιουργός των ντοκιμαντέρ «MONEY MASTERS» και «SECRET OF OZ» ζητάει από την Ελλάδα να πάρει πίσω την Δημοκρατία της.

Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Η εφαρμογή των μέτρων σε ανθρώπους που ήταν στο όριο της επιβίωσής τους οδηγεί στο πάτο».

Ο δημοσιογράφος της WELT Χένρικ Μπρόντερ θυμίζει στους Γερμανούς ότι είναι συνυπεύθυνοι για την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα