Διαβάστε αύριο στην «Αγορά»

Με τίτλο «”Mέτρα τώρα ή χρεοκοπία”!» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα φέρνει στο φως τον ωμό εκβιασμό των δανειστών προς την ελληνική κυβέρνηση, την ώρα που η διαπραγμάτευση βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και όλα αναμένεται να κριθούν τις επόμενες 10 ημέρες.

Επίσης, η «Αγορά»:

· αποκαλύπτει το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα, στους συνεργάτες του. «Θέλουν να μας φορέσουν νέο μνημόνιο.

Δεν θα το αποδεχτούμε ποτέ» λέει ο πρωθυπουργός.

· φιλοξενεί συνέντευξη του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, ο οποίος τονίζει: «Η κυβέρνηση δεν έλαβε εντολή για ρήξη και για ηρωική έξοδο».

· δημοσιεύει ρεπορτάζ για τη θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και τους διαλόγους-«φωτιά» μεταξύ της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη.

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Εργασίας, Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος δηλώνει: «Σε δημοψήφισμα δεν θα κάνουμε τον Πόντιο Πιλάτο» και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. και πρώην υπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος υπογραμμίζει: «Εθνική ευθύνη της Ν.Δ. να στηρίξει τη συμφωνία».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

The post Διαβάστε αύριο στην «Αγορά» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα