Δεν γνωρίζει από τον «πρωταθλητισμό» των ιδιωτικών καναλιών ο Αρβανίτης

Δυσαρέσκεια Σαββίδη

Έντονη ήταν η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη για τα πρόσωπα που του προτάθηκαν να αναλάβουν το project της τηλεόρασης. Μάλιστα υπάρχει παρασκήνιο που θέλει τον επιχειρηματία να έβαλε τις φωνές, ζητώντας από τους στενούς συνεργάτες του να βρουν ανθρώπους της αγοράς που να γνωρίζουν το αντικείμενο της τηλεόρασης, προκειμένου να στήσουν το νέο κανάλι.

Ο Ιβάν Σαββίδης – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει αποφασίσει να στηρίξει το τηλεοπτικό του εγχείρημα και να επενδύσει χρήματα, με την καθοδήγηση όμως,

επαγγελματιών που έχουν γνώση και εμπειρία στην τηλεόραση.

Η ενόχλησή του δεν είναι άσχετη με όσα γράφονται και ακούγονται για το πρόσωπο του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη που φέρεται να έχει αναλάβει την ευθύνη του νέου καναλιού!

Η συγκεκριμένη επιλογή – λέγεται, ότι δεν ικανοποιεί τον επιχειρηματία που αντιλαμβάνεται ότι θα χρειαστεί επαγγελματίες και δημοσιογράφους με θητεία στην ιδιωτική τηλεόραση.

Είναι γεγονός ότι το βιογραφικό του Κώστα Αρβανίτη δεν περιέχει τα στοιχεία που επιζητεί ο επιχειρηματίας, από έναν επαγγελματία για να στήσει και να λειτουργήσει το νέο κανάλι… Επιπλέον η δημοσιογραφική του πορεία – στην ουσία, μοιράζεται στην κρατική τηλεόραση και το κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ… Μια εμπειρία δηλαδή που δεν του παρέχει τα εφόδια και τις γνώσεις για τον πρωταθλητισμό που χρειάζεται ένα νέο ιδιωτικό κανάλι. Ο Κώστας Αρβανίτης με μια μικρή παρένθεση κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 που πέρασε για μόλις έξι μήνες από την πρωινή ζώνη του MEGA με πενιχρά αποτελέσματα, αφού οι εξαιρετικά χαμηλές τηλεθεάσεις ανάγκασε την τότε διοίκηση του καναλιού να διακόψει τη συνεργασία… Εργάζεται στην κρατική ΕΡΤ που είναι εκτός ανταγωνισμού και στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ.

Με άλλα λόγια ο δημοσιογράφος δεν γνωρίζει από τον πρωταθλητισμό των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών και τη λειτουργία του ανταγωνισμού σε αυτά τα επίπεδα… με αποτέλεσμα να μην καλύπτει τις απαιτήσεις Σαββίδη που επιθυμεί να παίξει δυνατά μπάλα και στην τηλεόραση!

The post Δεν γνωρίζει από τον «πρωταθλητισμό» των ιδιωτικών καναλιών ο Αρβανίτης appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα