Δεν διέρρευσε η λίστα ταινιών, λέει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ των Καννών

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ των Καννών, Τιερί Φρεμό, διαψεύδει τις πληροφορίες που ήθελαν τη λίστα με τίτλους ταινιών που διέρρευσε από γαλλικό μπλογκ να είναι οι συμμετοχές στο διαγωνιστικό τμήμα της φετινής διοργάνωσης.

«Δεν υπήρξε διαρροή μέσω Διαδικτύου» λέει ο Τ.Φρεμό, μιλώντας στην ιστοσελίδα Deadline. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ τόνισε: «Η επιλογή βρίσκεται μέσα στο μυαλό μου», εννοώντας ότι κανείς άλλος πέρα από τον ίδιο δεν γνωρίζει ποιες

ταινίες έχουν επιλεχθεί για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

«Είναι όλα ψέματα και είναι αηδιαστικό να παίζει κανείς με αυτά τα πράγματα. Οι Κάννες είναι ένας θεσμός και πρέπει να διατηρηθεί. Υπάρχει ένας κώδικας συμπεριφοράς για τις Κάννες και πρέπει να γίνει σεβαστός. Αυτοί που δεν τον σέβονται δεν θα έρθουν ποτέ ξανά στις Κάννες» είπε ο Τ.Φρεμό.

Η λίστα περιελάμβανε ταινίες που ακούγεται εδώ και καιρό ότι θα παρουσιαστούν στις Κάννες, όπως για παράδειγμα ταινίες των Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, Τέρενς Μάλικ, Παρκ Τσαν Γουκ, Βάλτερ Σάλες και Πολ Τόμας Άντερσον.

Το πρόγραμμα πρόκειται να ανακοινωθεί επισήμως στις 19 Απριλίου και αναμένεται να δούμε εάν κάποιες από τις ταινίες που ακούστηκε ότι βρίσκονται στη λίστα, θα συμμετάσχουν όντως στο διαγωνιστικό των Καννών.
Πηγή in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα