Χωρίς να κάνει δηλώσεις ψήφισε στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής

Θα βαριόταν…

Χωρίς να κάνει κάποια δήλωση ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ψήφισε το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, στο εκλογικό τμήμα που στεγάζεται στο παραδοσιακό κτίριο του Δήμου στη συμβολή των οδών Β.Όλγας και 25ης Μαρτίου.

Τον

κ. Καραμανλή υποδέχθηκαν ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο πρώην γγ Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ Μηνάς Σαμαντζίδης, ο προκάτοχος του Βάκης Φραντζής, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και άλλα μέλη και στελέχη του κόμματος.

Ο κ. Καραμανλής έτυχε θερμής υποδοχής από μέλη του κόμματος.

Μαζί με τον Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη ψήφισε και ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης.

«Σήμερα είναι μια πάρα πολύ σημαντική μέρα για τη Νέα Δημοκρατία. Μετά από μια μακρά προεκλογική περίοδο η ΝΔ αποκτά την καινούρια της ηγεσία. Ευχή και πεποίθηση όλων είναι ότι η επόμενη μέρα θα είναι μια διαφορετική μέρα, μια μέρα ανασυγκρότησης, αντεπίθεσης, επανεκκίνησης για το καλό της πατρίδας και, βεβαίως, για το καλό της παράταξης. Αυτή η παράταξη που ταυτίστηκε με τις πιο σημαντικές εθνικές επιλογές θα το κάνει σύντομα και στο μέλλον», δήλωσε ο κ. Στυλιανίδης.
Πηγή in.gr

The post Χωρίς να κάνει δηλώσεις ψήφισε στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα