Χάσαμε τους σχολιαστές stop

Και τα νούμερα την Μελέτη!

Ιδέα μας είναι ή έχουνε εκσφενδονιστεί αλλαγές στα δελτία ειδήσεων άρον άρον; Το ερωτηματικό λάβετε το απλά… ευγενείας! Διότι εδώ και μέρες και όχι μόνο την περίοδο των εορτών, διαπιστώνουμε στροφή στη θεματολογία και στου Mega αλλά και σε Star. Με δραστικό περιορισμό των σχολιαστών, αλλά και πιο light θέματα! Η ανάγκη βλέπετε για να ανέβει κάνα νούμερο!

Βομβαρδισμός
Λίγο ακόμα και ο

Σκάι θα αλλάξει λογότυπο. Για να προσθέσει το σηματάκι του «Joy» στην οθόνη του! Ε, guys δεν παίζεται το situation! Ό,τι ώρα και να γυρίσεις, όποτε και να συντονιστείς το τελευταίο 15νθήμερο, πάνω στη νεανική εκπομπή τους θα πέσεις! Από τις 10 φορές τις… 8 στάνταρ! Επιεικής η μέτρηση!

Σκαλέτα μπούρδα
Δείγμα του τι εννοούν «ψυχαγωγία»… Για κάνα δεκάλεπτο έδειχνε today η Μελέτη τη φάτσα της σε βίντεο, από τότε που έκανε στο Star την εκπομπή πρωί. Προσπαθούσε να βάλει ένα φόρεμα, δεν τα κατάφερνε και γελούσαν. Ε, το μπουμπούνισαν τώρα το στιγμιότυπο, έπινε και τη φραπεδιά της και πέρναγε η ώρα… Και περιμένει μετά νούμερα!

Ανέκδοτο
Και το φοβερό είναι ότι όλοι αυτοί θεωρούν ότι ψυχαγωγούν τον κόσμο! Με τη μπούρδα τους και την πλήρη απουσία κάθε φαντασίας και δημιουργικότητας! Στο τέλος του βίντεο βέβαια κατέληξε στον καημό της… Του πόσο ωραία ήταν όταν η εκπομπή μπουμπουνιζόταν το πρωί, ότι τότε έβγαινε, λέει, ο αληθινός τους εαυτός… Ναι, διότι αυτό είναι που απουσιάζει νομίζει και κάνει τα μονοψήφια, ο αληθινός της εαυτός! Αυτόν δεν μας δείχνει και της γυρνάμε οι τηλεθεατές την πλάτη! Χα χα!

Η χαρά του μονοψήφιου
Α, και με την ευκαιρία. Τώρα χαμπαριάσαμε ποιο είναι το φανατικό κοινό των εκπομπών του Star! Της Μελέτη δηλ, του Φώτη και της Μαρίας και της Τατιάνας, που όλοι τους σαρώνουν οι άτιμοι! Οι μαιευτικές κλινικές και τα νοσοκομεία! Το διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι! Όλες οι νοσοκόμες που μπαινόβγαιναν, το channel στο Star το συντόνιζαν! Δεν γλίτωνες από την trashαδούρα!

Κουκουρούκου
Καλά είμαστε σοβαροί; Μιλάνε ήδη στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ (τρομάρα του) για την αντικαταστάτρια της Σκορδά… τον Απρίλιο που θα γεννήσει! Δηλαδή για όνομα! Jesus και πάλι Jesus!

Μωρά πιράνχας!
Κλείνουμε την πρώτη στήλη της χρονιάς με την ατάκα της ηθοποιού Βάσως Λασκαράκη που ήταν καλεσμένη στον Κωστόπουλο και πέταξε για το νεογέννητο της, «Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο δύσκολος ο θηλασμός, δαγκώνει πολύ»… Όλα πιράνχας βγήκαν τα άτιμα!

Χάιντε και το volume για το songάκι!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα