Αστυνομικές δυνάμεις στην ΕΤ3

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν εγκατασταθεί από τα ξημερώματα έξω από το κτίριο της ΕΤ3 στην οδό Αγγελάκη, που στέγαζε τη διοίκηση του σταθμού και το ραδιόφωνο του 95,8. Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του κτιρίου βρίσκονται εργαζόμενοι της ΔΤ και στον εξωτερικό χώρο συγκεντρώνονται εργαζόμενοι της ΕΤ3, ενώ απαγορεύτηκε η είσοδος σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και συνδικαλιστικούς εκπροσώπους

των εργαζομένων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται στο κτίριο της οδού Αγγελάκη να στηθεί υλικοτεχνική υποδομή για να τεθεί σε λειτουργία ο νέος φορέας. Αυξημένη είναι η αστυνομική παρουσία και γύρω από το κτίριο της τηλεόρασης στη Λεωφόρο Στρατού.

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι οι αστυνομικές αρχές απαγόρευσαν σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και συνδικαλιστές εκπρόσωπους των εργαζομένων να εισέλθουν στο κτίριο προκειμένου να διαπιστώσουν τι συμβαίνει και ποιος είναι ο λόγος της αστυνομικής παρουσίας στις εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εντολή της απαγόρευσης δόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, ενώ στο εσωτερικό του κτιρίου ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων που έχουν κατατεθεί για πρόσληψη στο μεταβατικό φορέα. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί ρωτούν τους προσερχόμενους αν έχουν καταθέσει αίτηση και δεν επιτρέπουν την είσοδο σε κανέναν άλλον.
Πηγή enet.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα