Άσσαντ με 93 δις πετρέλαια!

Ο ελέω πατρός Πρόεδρος της Συρίας Άσσαντ , που είναι υπεύθυνος για 500.000 νεκρούς- οι περισσότεροι των οποίων είναι άμαχοι- έχει … επίσημη οικογενειακή περιουσία και επενδύσεις σε ακίνητα ύψους 93 δις δολάρια, καθώς τα έσοδα από το πετρέλαιο διοχετεύονται σε λογαριασμούς του ίδιου και των συγγενών του. Το αποκάλυψε στην κυριακάτικη εκπομπή του Blue Sky «Προσωπικά

Δεδομένα» ο διεθνολόγος από τη Συρία, Άρεφ Αλομπέϊντ , απόφοιτος του Πανεπιστημίου Δαμασκού και της Νομικής Αθηνών, που ζει στην Ελλάδα διδάσκοντας στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ιστορία των καθεστώτων της Μέσης Ανατολής.

Ο ειδικός αναλυτής των παγκόσμιων δικτύων BBC, AL JAZEERA, RUSSIA TODAY, FRANCE 24 , απαντώντας σε ερωτήσεις του παρουσιαστή Κώστα Μαρδά, είπε πως οι γονείς του έχουν εγκαταλείψει το σπίτι τους εξ αιτίας των βομβαρδισμών, ενώ πολλοί δικοί φίλοι του έχουν σκοτωθεί στο εμφύλιο .Εξήγησε ότι η χωρίς απόφαση του ΟΗΕ εισβολή του υιού Μπους και των ευρωπαίων στο Ιράκ το 2003 θέριεψε το τρομοκρατικό κίνημα των τζιχαντιστών. Οι οποίοι πλασάρουν στους μουσουλμάνους ότι παίρνουν εκδίκηση για τη λεηλασία των πετρελαίων του Ιράκ , τα οποία με εντολή Μπους δόθηκαν σε εταιρείες των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Βρετανίας.

The post Άσσαντ με 93 δις πετρέλαια! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα