Απολύθηκε η οπερατέρ που έβαλε τρικλοποδιά σε πρόσφυγες

Και καλά της έκαναν …

Την πόρτα της εξόδου από το κανάλι N1TV είδε μια οπερατέρ από την Ουγγαρία που απαθανατίστηκε να βάζει τρικλοποδιά σε πρόσφυγα την ώρα που αυτός, κρατώντας στην αγκαλιά το παιδί του, προσπαθεί να περάσει τα σύνορα μαζί με άλλους πρόσφυγες.

Σε ένα άλλο περιστατικό, την ίδια ημέρα, φαίνεται να κλωτσά δύο άλλα παιδιά όταν αυτά παραβίασαν τις κορδέλες που είχε τοποθετήσει η ουγγρική αστυνομία.

Η απάνθρωπη συμπεριφορά της Πέτρα Λάζλο, όπως είναι το όνομά της, διαδώθηκε ταχύτατα

μέσω Twitter προκαλώντας παγκόσμια οργή και αναγκάζοντας το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι N1TV, το οποίο πρόσκειται στο ακροδεξιό κόμμα της Ουγγαρίας, να την απολύσει με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο διευθυντής σύνταξης του N1TV Ζάμπολτς Κίσμπερκ έγραψε στη σελίδα στο Facebook του σταθμού: «Μια συνάδελφος στο N1TV συμπεριφέρθηκε απαράδεκτα σήμερα στο σημείο συγκέντρωσης (μεταναστών) στο Ρόζσκε».

«Το συμβόλαιο συνεργασίας της εικονολήπτριας λύθηκε, με άμεση ισχύ, και θεωρούμε το συμβάν λήξαν», διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το τηλεοπτικό δίκτυο.

Εκατοντάδες μετανάστες παραβίασαν χθες το απόγευμα τις κορδέλες που είχε τοποθετήσει η αστυνομία της Ουγγαρίας κοντά στα σύνορα με τη Σερβία.

Οι άνθρωποι προέρχονταν από μια ομάδα περίπου 1.500 ανδρών, γυναικών και παιδιών οι οποίοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους καθώς περίμεναν για πολλές ώρες σε ένα σημείο συγκέντρωσης στο Ρόζσκε στη νότια Ουγγαρία απ” όπου οι μετανάστες μεταφέρονται προς ένα κέντρο υποδοχής και καταγραφής προκειμένου να αιτηθούν να τους χορηγηθεί άσυλο.
Πηγή ethnos.gr

The post Απολύθηκε η οπερατέρ που έβαλε τρικλοποδιά σε πρόσφυγες appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα