Απεργία Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση

Όλοι οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ απεργούμε την Τετάρτη 17-10-2012 για να μην περάσουν τα μέτρα που εξοντώνουν κοινωνία και οικονομία, που θέλουν εργαζόμενους στα ΜΜΕ χειραγωγημένους, που θέλουν να ξεπουλήσουν την περιουσία της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Η κυβέρνηση συνεχίζει να κοροϊδεύει και να αποπροσανατολίζει τους εργαζόμενους και τον ελληνικό λαό και θέλει και τα εύσημα ότι διαπραγματεύεται σκληρά για τη νέα

λαίλαπα που έρχεται και που τελειώνει κάθε ελπίδα για το μέλλον, το δικό μας, των παιδιών μας και της χώρας.

Οι εργαζόμενοι των ιδιωτικών καναλιών και ραδιοφώνων βρίσκονται σε συνεχείς κινητοποιήσεις απέναντι στην ανάλγητη εργοδοσία, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ βρίσκονται απέναντι σε μια κυβέρνηση ανεμοδούρα που άλλα έλεγε χθες και άλλα κάνει σήμερα εν κρυπτώ και παραβύστω.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ θα διαφυλάξουμε με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο ότι έχει απομείνει για τις εργασιακές μας σχέσεις και τη μικρή και πετσοκομμένη αμοιβή μας -  έως και 45% ήδη.

Θα παλέψουμε για το ποιοτικό παραγόμενο έργο στην ΕΡΤ .

Θα παλέψουμε για αμειβόμενη εργασία.

Θα παλέψουμε να μην εκχωρηθεί η περιουσία της ΕΡΤ σε κανένα και με οποιοδήποτε τρόπο.

Ο αγώνας θα είναι συνεχής και οι δράσεις θα κοινοποιούνται και θα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τα πρωτοβάθμια και τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ.

Ο εφησυχασμός ότι η ΕΡΤ έχει δικό της Θεό που στο τέλος τη γλιτώνει είναι ψέμα .

Το πρόσφατο παρελθόν απέδειξε ότι μόνο με αγώνες όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε μοιραίες για τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα αποφάσεις.

Όλοι στην απεργία  στις 17-10-2012, συγκέντρωση Πανεπιστημίου 47 (Όμιλος Κυριακίδη – Flash κλπ) και πορεία στο Υπουργείο Εργασίας που θα παραδοθεί ψήφισμα.  

Οι συνάδελφοι που θέλουν να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία στις 18-10-2012 είναι καλυμμένοι από την απεργία της ΓΣΕΕ.  

Το πανό της ΠΟΣΠΕΡΤ θα είναι όπως πάντα στο Μουσείο στις 11:00.  

Η μετάθεση της 24ωρης απεργίας για τις 17 Οκτωβρίου έγινε ούτως ώστε να υπάρχει άρτια κάλυψη των διαδηλώσεων και των αιτημάτων των εργαζομένων και την όσο το δυνατόν πληρέστερη πληροφόρηση και διακίνηση των ιδεών και της αντίστασης στα αντεργατικά μέτρα της Κυβέρνησης και της Τρόικας.

Keywords
Τυχαία Θέματα