Απέραντη τηλεαναξιοπρέπεια!

Βουλευτές και πολιτικά στελέχη χωρίς προσχήματα πλέον βρίζονται στα πάνελ των καναλιών 20 ώρες το 24ωρο… Δεν υπάρχει εκπομπή χωρίς ανταλλαγή κανονικών ύβρεων. Ακόμη και στην ΕΡΤ τα ίδια γίνονται, όπως τη Δευτέρα το βράδυ μεταξύ του Νίκου Ξυδάκη και του Αντώνη Βγόντζα. Χθες ο Παφίλης εγκαλούσε τον Ψαριανό που φορούσε χαβανέζικo πουκάμισο να μην εμφανίζεται πιωμένος στις συζητήσεις, σήμερα είχαμε το κωμικοτραγικό επεισόδιο Μπογδάνου και του πουλέν του Σκάι Ελένης Αυλωνίτου.

Εντάξει έχουμε να δούμε ακόμη πολλά. Οι δημοσιογράφοι,

οι διευθυντές ειδήσεων πότε θα αντιδράσουν επιτέλους; Πότε θα πουν δεν πάει άλλο αυτό; Πότε θα αποφασίσουν να θέσουν κανόνες αισθητικής και συμπεριφοράς; Δεν είναι δυνατόν να εμφανίζεται κάποιος καλεσμένος σε εκπομπή που θα συζητηθεί το μέλλον της χώρας με εμφάνιση παραλίας και να του επιτρέπουν να καθίσει στην καρέκλα. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί κανείς δημοσιογράφος, εκπομπάρχης κλπ να οργανώσει μια σοβαρή και νηφάλια εκπομπή. Δεν είναι δυνατόν να καλούνται στα πάνελ εκείνοι που θα κάνουν σαματά. Ο Μπογδάνος βγήκε από τα ρούχα του σήμερα με την Αυλωνίτου η οποία του μίλησε πολύ άσχημα σε προσωπικό επίπεδο και αμφισβήτησε ακόμη και τον ανδρισμό του! Αλλά αύριο μεθαύριο θα ξανακαθίσει μαζί της σε κάποιο πάνελ σαν να μην τρέχει τίποτε.

Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τους υπολοίπους εκπομπάρχες που αν μάθουν ότι θα έχουν στην επόμενη εκπομπή τους τη Ραχήλ Μακρή θα τρίβουν τα χέρια τους αναμένοντας το σόου που θα δώσει και θα γίνει viral στα blogs. Το θέαμα αυτό δεν είναι καν γελοίο, αλλά πλέον αποκρουστικό, που είναι βέβαιο ότι βάζει μπουρλότο στο ήδη ασθενές οικοδόμημα και αξιοπιστία των ΜΜΕ και που θα έχει αντίκτυπο και στις κάλπες.

The post Απέραντη τηλεαναξιοπρέπεια! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα