Απάντηση της Ελένης Σπανοπούλου στην επιστολή του Γιάννη Πλαχούρη στο Enimerosi24

Αγαπητέ Γιάννη πρωτα χαιρομαι που εισαι καλα και τόσο στη Σπάρτη…..

Εδω στην Αθήνα αυτή η νηφαλιότητα είναι πολυτέλεια! Διαβασα την απάντηση σου και σπεύδω σου πώ ότι ΔΥΣΤΥΧΏΣ επιβεβαιώνεται το δίκαιο όσων υποστήριξα στην απάντηση μου προς την μειοψηφία στην οποία ανήκεις ,στηρίζεις και υποστηρίχθηκες μέχρι που η αλλαγή του Καταστατικού της ΕΣΠΗΤ σε εμπόδισε να είσαι υποψήφιος ξανά για το ΔΣ. Τα χαρτιά και τα «χαρτιά» που

αποκαλύπτεις ότι υπήρξαν για την ασφάλιση των εργαζόμενων στο Διαδίκτυο συναδέλφων μας δεν με αφορούν.

ΕΝΑ ΧΑΡΤΊ ΔΌΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΈΝΑ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΚΌΜΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΊΑΣ ΤΟΥ ΚΛΆΔΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΆ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΆΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΜΙΚΉ ΚΑΤΟΧΎΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΈΛΛΟΝΤΟΣ ΌΛΩΝ ΜΑΣ

Αυτο καθυστέρησε ανεπίτρεπτα μια δεκαετία χάρη σε μειοψηφίες σαν αυτη της παράταξης στην οποία ανήκει .Όταν συμφωνήσετε ποια η έννοια του Περιοδικού Τύπου και πως αυτη μπορεί να εκφραστεί στο Διαδίκτυο, πείτε το σε εκατοντάδες δημοσιογράφους που δίνουν ακόμη και το αίμα τους ( Μανώλης Κυπραίος) εργαζόμενοι ανασφάλιστοι και με μπλοκάκια στα Διαδικτυακά Μέσα. Την ίδια ώρα που ΚΑΙ η ΓΓΤ στην οποία κι εσύ εργάστηκες ή το ΑΠΕ ασφαλίζουν δημοσιογράφους χωρίς τα ΤΑΜΕΊΑ ΜΑΣ να εισπράττουν Πόρο ( απο ποιές διαφημίσεις??)

Και για να παψει το συνδικαλιστικό σύστημα του Κλάδου το βιολι : απ έξω φωνές, ανακοινώσεις , πορείες και δηλώσεις «εγώ δεν ήξερα» κι απο μέσα κατσιβέλα….δλδ συμφωνίες πίσω απο κλειστές πόρτες, πισώπλατα συντροφικά μαχαιρώματα κι ανεμιστήρες ανώνυμης λάσπης ( χωρίς να στα χρεώνω αυτά Γιάννη) σου απαντώ ευχαριστώντας και την ENIMEROSI24 για τη φιλοξενία ότι ΕΜΜΕΝΩ και φυσικά ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ την Κοινή Πρόταση για την κατ αρχήν και επιτέλους λύση στο θέμα. ΕΜΜΕΝΩ στη λύση ζωής για τον Κλάδο μας που είναι: Ασφαλιστική και Συνδικαλιστική ενοποίηση και ενότητα Για όσους δεν καταλαβαίνουν αυτο που φωνάζω από το 2007 και για το οποίο η συνδικαλιστική συντεχνία και οι μειοψηφίες με πολεμούν, με κτυπούν και με λασπωνουν τόσο άγρια! Ενα Συνδικάτο Τυπου με ενα Ταμείο. Τα είπα και στην Καθημερινή μιλώντας για ενοποίηση μετα απο Αναλογιστική Μελέτη μόνο και διαχωρισμό των Κλάδων Ασφάλισης με Ανακατανομή του Πόρου.

ΓΙΑΤΊ δεν θα αντέξουμε Γιάννη και το ξέρεις. Όπως ξέρεις ότι το ΤΑΥΣΙΤ εισπράττει τον Πόρο απο το ΒΉΜΑ της Κυριακής, το Πρώτο Θέμα, τη REAL NEWS Και άλλες….. ΠΕΡΙΟΔΙΚΈΣ ΕΚΔΌΣΕΙΣ ενώ ο ΕΔΟΕΑΠ χωρίς να εισπράττει ει μη μόνον πχ 45€ σε μισθούς 15ΟΟ€ πληρώνει Περίθαλψη, επικούρηση και εφ άπαξ σε εκατοντάδες εργαζόμενους τους των Μέσων αυτών…..ΣΤΡΕΒΛΏΣΕΙΣ ,που καταδικάζουν ένα μέχρι πρότινος υγιές Ταμείο σε μαρασμό.

Κι ολα αυτά , Παπαδήμου θέλοντος, Προβόπουλου επιτρέποντος, συνδικαλιστικού κινήματος μη πράττοντος, ανίδεων διοικήσεων συμμετεχουσών , άπληστων χρηματιστών και χρηματιζόμενων πλιατσικολογόντων ,αδιάφορων ή ανενημέρωτων ασφαλισμένων Πελατειοδιαβιούντων, νταβατζήδων εργολαβούντων και διεφθαρμένων πολιτικών κατισχυόντων των ικανών βεβαίως….βεβαίως!

Δεν εξυπνολογώ, ούτε

Keywords
Τυχαία Θέματα