Απάντηση Χριστακάκη σε σχόλιο αναγνώστη

Προς τον Ν.Α

Διάβασα με προσοχή και έκπληξη το σχόλιο σας . Το Ν.Α με το οποίο υπογράφεται, θα μπορούσε να είναι και Σ.Κ. ( Σίμος Κεδίκογλου) ή Π.Κ.(Παντελής Καψής).Ισως βέβαια και να είσαι κάποιος από αυτούς που έσκυψαν το κεφάλι και βόλεψαν οι Κεδίκογλου- Καψής στο νέο μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ και σπεύδεις και πάλι να τους «υπηρετήσεις»..

Εγώ καλέ μου «συνάδελφε», εφόσον ήσουνα και σύ συμβασιούχος , όπως υποστηρίζεις , λέω το όνομα μου. Εσύ γιατί κρύβεσαι; Φοβάσαι;

Λες πως είμαι κάποια από τους πολλούς που πέρασαν για «κάποιο χρονικό διάστημα από την ΕΡΤ» . Αν όντως εσύ ήσουν

εργαζόμενος στην ΕΡΤ και συμμετείχες καθημερινά στην παραγωγή δημοσιογραφικού έργου, και δεν ήσουν τουρίστας , όπως κάποιοι προνομιούχοι (με τους παχυλούς μισθούς), θα γνώριζες ότι εργάστηκα επί 13 χρόνια στην ΕΡΤ (δεν τα λες και λίγα είναι μία ολόκληρη ζωή). Δούλευα συνεχώς με μοναδική εξαίρεση τα τρίμηνα εκτός ΕΡΤ, για να μην στοιχειοθετήσω το δικαίωμα της μονιμότητας. Εως και τον Φλεβάρη του 2013 που απολύθηκα (δεν ξέρω γιατί σε φοβίζει η λέξη απόλυση ) ήμουν «πολυεργαλείο» στην «Πρωινή ενημέρωση» με καθημερινή αφύπνιση στις 4.30 τα ξημερώματα και τουλάχιστον 12ωρη εργασία, με συνεισφορά μπροστά και πίσω από τα μικρόφωνα, χωρίς παραγοντισμούς και αργομισθίες. Εγώ ήμουν καθημερινά παρούσα , χωρίς ωράρια και διαθέσιμη σε ό,τι μου ζητούσαν όχι μόνο στην εκπομπή που δούλευα αλλά στην ΕΡΤ συνολικά. Επαιρνα το μισθό μου λοιπόν δουλεύοντας. Αν δεν ήσουν παρών στην ΕΡΤ , ρώτα και κάποιον για να μάθεις.

Τέλος να σε ενημερώσω , ότι οι συμβασιούχοι ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ, δεν αποχωρούν οικιοθελώς με μετάνοιες προς αυτούς που τους είχαν σε ομηρία. Εσύ δικαιούσαι να κρατάς αυτήν την δουλική στάση . Εγώ, αν μου επιτρέπεις μπορώ να έχω ψηλά το κεφάλι και να διεκδικώ τα δικαιώματα μου.

(Με την παράκληση να αναρτηθεί όπως το σχόλιο του ανώνυμου «συναδέλφου» Ν.Α.)

————————————————————–
Διαβάστε ακόμη:
Δεν είστε απολυμένη της ΕΡΤ κυρία Χριστακάκη!
————————————————————–

Keywords
Τυχαία Θέματα