Αντί για αυτοκριτική το έπαιξαν θύματα

Άκοπα «μαϊμού» ψυχολόγος ξεγελάει τα κανάλια

Δυστυχώς η μικρή Άννυ δεν δολοφονήθηκε μία φορά, αλλά πολλές! Αφού μετά τον πατέρα της, πήραν σειρά οι έμποροι της φρίκης στο Διαδίκτυο και σε ορισμένα παραδοσιακά Μέσα, στο όνομα δήθεν της ενημέρωσης… Χωρίς κανένα σεβασμό αναπαρήγαγαν λεπτομέρειες ενός αποκρουστικού εγκλήματος που ενδεχομένως δεν έχει προηγούμενο ούτε στα παγκόσμια χρονικά! Εκεί όμως που η δημοσιογραφική κοινότητα άρχισε να «ξυπνάει» και να καταδικάζει – μέσω της ΕΣΗΕΑ, το φαινόμενο… Τα έγκυρα κανάλια

έπεσαν «θύμα» της προχειρότητας με την οποία ασκούν το δημοσιογραφικό λειτούργημα στα χρόνια της κρίσης! «Μαϊμού» ψυχίατρος που δήθεν εργαζόταν στον ΟΚΑΝΑ και παρακολουθούσε τους γονείς της Άννυ έγινε το πρόσωπο της ημέρας, τρέχοντας όλοι να εξασφαλίσουν δηλώσεις της! Το θέμα πουλάει και στον ασύμμετρο τηλεοπτικό ανταγωνισμό, κανείς δεν φρόντισε να επιβεβαιώσει την ταυτότητα της γυναίκας που φιλοξενούσαν στις εκπομπές τους! Δυστυχώς όμως, όταν το αντιλήφθηκαν με πρώτο το MEGA, στη συνέχεια ο ΑΝΤ1 και το «ΕTV», βγάζοντας ανακοινώσεις λύπης για αυτό που συνέβη, αντί γενναίας αυτοκριτικής, δήλωσαν εξαπατημένοι!

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι για άγνωστους λόγους η ανακοίνωση – αυτοκριτική του ΑΝΤ1, ήταν πανομοιότυπη με εκείνη του MEGA που κοινοποιήθηκε κατά τέσσερις ώρες νωρίτερα.

The post Αντί για αυτοκριτική το έπαιξαν θύματα appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα