Ανοικτή επιστολή στο Δήμαρχο Κιλκίς για την κατάργηση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου

Από το ελληνικό κέντρο κουκλοθέατρου UNIMA Ελλάς

Αξιότιμε κε Δήμαρχε και Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους κατοίκους και τους φορείς της πόλης σας που ζητούν εναγώνια να μην καταργήσετε το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας, αλλά αντίθετα να το υποστηρίξετε και να το ενισχύσετε! Τόσο για μας, τους επαγγελματίες και εραστές αυτής της μεγάλης τέχνης, όσο και για το ευρύ κοινό -παιδιά και ενήλικες- που έχει ζωτική ανάγκη την εμπειρία της, το Φεστιβάλ αποτέλεσε και

αποτελεί μια όαση: ένα μοναδικό γόνιμο περιβάλλον όπου η ανάπτυξη του κουκλοθεάτρου κάνει κάθε χρόνο ένα νέο βήμα, μπολιάζεται και καρποφορεί, διευρύνεται και διευρύνει, εκπαιδεύεται και εκπαιδεύει, αγαπάει και αγαπιέται.

Είναι πολύ περισσότερο από κρίμα να διακοπεί αυτή η καίρια συνεισφορά στην τέχνη σε μια εποχή που, πιο πολύ από ποτέ, οι άνθρωποι την χρειάζονται όσο το νερό στην έρημο. Σας παροτρύνουμε να αντιληφθείτε έγκαιρα πόσο μεγάλο θησαυρό διαθέτετε και να τον υπερασπισθείτε με όλες σας τις δυνάμεις όπως θα κάνουμε κι εμείς. Το οφείλετε στα παιδιά της πόλης σας, αλλά και στην χώρα μας συνολικά.

Εκ μέρους των Ελλήνων Κουκλοπαικτών η Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου (UNIMA),
Αγγελική Γουναρίδη

The post Ανοικτή επιστολή στο Δήμαρχο Κιλκίς για την κατάργηση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα