Αγγλία – Ουκρανία απόψε από την ΕΤ1

Απόψε στις 21.45 η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία για τη τελευταία αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του EURO 2012. Ο αγώνας, που θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1, θα διεξαχθεί στο «Ντόνμπας Αρένα» που βρίσκεται στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας. Την περιγραφή θα κάνει ο Ιωσήφ Νικολάου.

Ο  Γρηγόρης Παπαβασιλείου και ο Στέφανος Δημητριάδης θα μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα

πριν από την αναμέτρηση των ομάδων του τέταρτου ομίλου στις 21.00, μέσα από την εκπομπή «EUROLAND!» – Pre Game. Καλεσμένος στο studio θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Αμανατίδης.

Στις 00.45 οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν σε μαγνητοσκόπηση τον δεύτερο αγώνα της ημέρας του 4ου ομίλου μεταξύ της Σουηδίας και της Γαλλίας. Την περιγραφή του αγώνα από το Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου θα κάνει ο Γιώργος Τραπεζανίδης.

Στις 23.45 στην εκπομπή «EUROLAND!» ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και ο Στέφανος Δημητριάδης μαζί με τον Γιώργο Αμανατίδη θα σχολιάσουν όλα, όσα έγιναν στους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου της διοργάνωσης και θα παρουσιάσουν συνεντεύξεις των  πρωταγωνιστών.

Οι αγώνες και οι εκπομπές για το EURO 2012 μεταδίδονται σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας από το κανάλι ERT HD, ραδιοφωνικά από τη συχνότητα της ΕΡΑ σπορ, καθώς και διαδικτυακά (για τους εντός Ελλάδος χρήστες), από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα