Αναβάλλονται οι αποφάσεις για την «τύχη» του Π.Τατσόπουλου

Παράταση παίρνει το θέμα Τατσόπουλου, καθώς στη συνεδρίαση της ΚΟ δεν ελήφθησαν οριστικές αποφάσεις, ωστόσο, έγινε περιγραφή του πλαισίου μέσα στο οποίο πρέπει να κινηθεί ο βουλευτής.

Αναμένεται η έκδοση ανακοίνωσης, ενώ το θέμα θα τεθεί εκ νέου στη νέα συνεδρίαση της ΚΟ, την επόμενη εβδομάδα.

Ανοικτό και το θέμα κατ’ ιδίαν συνάντησης του βουλευτή με τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι δηλώσεις του βουλευτή για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

με την 17Ν, όπως και πολλές προηγούμενες, αποδοκιμάστηκαν από στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενώ διαρκής ήταν η αποδοκιμασία και από τις σελίδες της «Αυγής».

Αποτέλεσμα του νέου κύκλου έντασης, ήταν ο κ. Τατσόπουλος να δηλώσει το απόγευμα της Πέμπτης ότι η παραίτησή του είναι στη διάθεση του κόμματος, τονίζοντας όμως ότι θα κρατήσει την έδρα στο κοινοβούλιο.

Παράλληλα, ο βουλευτής με ανάρτηση στην σελίδα του στο facebook, δήλωνε τα εξής: «Μην κουράζεστε. Δεν ζήτησα ποτέ την έγκριση, την ανοχή ή τη στήριξη κανενός για τις όποιες δημόσιες απόψεις μου, διαστρεβλωμένες ή μη. Εχω δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε κρίνει ότι η παρουσία μου εκεί είναι επιζήμια.

Για να σας διευκολύνω ακόμη περισσότερο και να σας απαλλάξω από το άγος μιας διαγραφής, έχω θέσει την παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος θα κρίνει εάν και πότε θα την αποδεχτεί. Καλό σας βράδυ.»
Πηγή in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα