Ανανέωσαν Παπαδρόσος και Μάνεσης με Alpha – υποψίες για μειώσεις μισθών

Εκτός από την ανανέωση του συμβολαίου του Αντώνη Σρόιτερ, ο Alpha προχώρησε στην ανανέωση των συμβολαίων του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, Βασίλη Παπαδρόσου, αλλά και του Νίκου Μάνεση. Η συγκεκριμένη απόφαση του σταθμού υποδηλώνει τον σταθερό του προσανατολισμό στην ενημέρωση, κάτι που εγκαινίασε η νέα ιδιοκτησία του Δημήτρη Κοντομηνά, μετά την αποχώρηση των Γερμανών του RTL.

Μια απόφαση που επιδοκίμασαν οι τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή, για αυτό και θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, το πρόγραμμα του καναλιού για τη σεζόν 2012 -2013, εκτός από ενημέρωση προβλέπεται να έχει και ισχυρές δόσεις ψυχαγωγίας. Εκτός της επιστροφής του επιτυχημένου, «Κάτι ψήνεται», στα σχέδια είναι να ενταχθούν και κάποιες άλλες ακόμη εκπομπές. Αυτό που έχει σημασία να σημειωθεί είναι ότι το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της επόμενης σεζόν του Alpha θα είναι στα γερμανικά πρότυπα, δηλαδή, project low budget με στόχο τα νεανικά κοινά. Επιπλέον, από τις εκπομπές, η μόνη που έως αυτή τη στιγμή έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου, είναι η «Αυτοψία», ενώ αναμένεται ένα ακόμη talk show να ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, το «γκρίζο» σημείο στην υπόθεση του Alpha έχει να κάνει με τις φήμες που θέλουν τη διεύθυνση του καναλιού να προχωράει – εντός του καλοκαιριού, σε μειώσεις μισθών.

Keywords
Τυχαία Θέματα