Ανακοίνωση ΠΟΣΠΕΡΤ για Champions League

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. επιτακτικά και διαχρονικά, ζητά την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της ΕΡΤ και του προγράμματός της προς όφελος του τηλεθεατή και του Έλληνα πολίτη.

Το μένος και η πρεμούρα των καναλαρχών και άλλων παρατρεχάμενων να εκτοξεύουν διαρκώς κατηγορίες κατά της Δημόσια τηλεόρασης, αποσκοπούν στη συρρίκνωση και ακολούθως στο κλείσιμο της ΕΡΤ.

Τούτο καθίσταται ιδιαίτερα εμφανές από την επίθεση που έχει υποστεί η ΕΡΤ

σε κάθε προσπάθεια εξέλιξής της (μετάδοσης σε υψηλή ευκρίνεια, HD), από τον ΣΚΑΪ και το συγκρότημα του Φαλήρου και λόγω της μετάδοσης των αγώνων Champions League. Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για τα, τυχόν, διαφυγόντα κέρδη τους, ούτε για τη χρηστή Διοίκηση στην ΕΡΤ.

Διακαής τους πόθος είναι το οριστικό κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Ο αλήστου μνήμης Χρ. Παναγόπουλος, που έχει τεθεί επικεφαλής της επίθεσης, κάνει πως ξεχνά ότι ο ίδιος είχε προκαλέσει τεράστια ελλείμματα, δίνοντας πολλαπλάσια ποσά για το ΙΔΙΟ ακριβώς προϊόν.

Γι΄αυτό και για άλλα πολλά, χαρακτηρίστηκε ως πρίγκιπας της κατασπατάλησης και  διασπάθισης του Δημοσίου χρήματος, της αδιαφάνειας  και της ρουσφετολογίας.

Το  UEFA – Champion’s League είναι το κορυφαίο ποδοσφαιρικό τηλεοπτικό προϊόν, που η Δημόσια Τηλεόραση οφείλει και πρέπει να το προσφέρει στο Ελληνικό κοινό, εφόσον τα οικονομικά της το επιτρέπουν.

Γι’ αυτό άλλωστε εμείς και οι εκπρόσωποί μας στο Δ.Σ. της ΕΡΤ, πιστεύουμε ότι πρέπει να μεταδίδονται αυτοί οι αγώνες.

Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη της στην Ελληνική δικαιοσύνη για την κρίση της, σε κάθε πτυχή της υπόθεσης.

Οι επιθέσεις από τον ανταγωνισμό, οφείλονται στην αποδοχή από τους Έλληνες πολίτες της προσπάθειας των εργαζομένων για τη συνεχή βελτίωσή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα