Χαμένος στη μετάφραση…

Αναμφισβήτητα η θέση του Μανώλη Καψή είναι εξαιρετικά δύσκολη, από τη στιγμή που η διοίκηση του MEGA τελεί υπό παραίτηση και εκ των συνθηκών αναγκάζεται να λειτουργήσει – κατά κάποιον τρόπο, ως «μεσάζοντας», μεταξύ ιδιοκτητών και εργαζομένων… Μεταφέροντας τις εξελίξεις από τη μία πλευρά στην άλλη.

Είναι παραπάνω από βέβαιο όμως, ότι αυτή η… διαδρομή προϋποθέτει έμπειρους οδηγούς στο… τιμόνι, διότι κρύβει κινδύνους και κακοτοπιές για όποιον τη διανύει. Και για αυτό τις αποστολές αυτές τις αναλαμβάνουν οι διευθύνοντες… Με άλλα λόγια

ο Μανώλης Καψής για δεύτερη φορά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κινδυνεύει να εκτεθεί μεταφέροντας στους εργαζόμενους του MEGA, πληροφορίες για τις κινήσεις και τις προθέσεις των μετόχων που δυστυχώς δεν επιβεβαιώνονται! Ενδεχομένως όμως, στην αγωνία του για το μέλλον του καναλιού που μοιράζεται με τους υπόλοιπους εργαζόμενους και είναι απολύτως φυσιολογικό κάτι τέτοιο, να τους ερμηνεύει (ενν. τους ιδιοκτήτες) με συναισθηματικά κριτήρια.

Κατά συνέπεια τα καλά νέα είναι ότι οι εργαζόμενοι του MEGA σήμερα θα δουν το χρώμα του χρήματος, εισπράττοντας – στην ουσία, ένα μηνιάτικο από τα δεδουλευμένα τους (δηλαδή την εξόφληση Μαρτίου και το πρώτο 15νθήμερο του Απριλίου)… Ενώ το επόμενο διάστημα θα εξοφληθούν για τα υπόλοιπα, αλλά και το σύνολο των δεδουλευμένων τους. Πέραν αυτών όμως τίποτα άλλο… Τα κακά νέα είναι ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη ή αλλαγή στη στάση των μετόχων που να φέρνει πιο κοντά τη λύση στο πρόβλημα του καναλιού.

The post Χαμένος στη μετάφραση… appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα