Αλλαγή εκπροσώπου Τύπου στη Δημοκρατική Αριστερά – Αιχμές από τον Σπύρο Λυκούδη

Σε αλλαγή εκπροσώπου Τύπου του κόμματος προχωρεί η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ μετά την ολοκλήρωση των κομματικών διαδικασιών που αφορούσαν την εκλογή νέου γραμματέα και Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ο Φώτης Κουβέλης κάλεσε στο γραφείο του χθες το πρωί - και ενώ είχε διαρρεύσει στα ΜΜΕ η είδηση της αντικατάστασης - τον Ανδρέα Παπαδόπουλο

και του εξήγησε ότι για προφανείς λόγους που σχετίζονται με την ευαίσθητη θέση του εκπροσώπου του κόμματος θα τον αντικαταστήσει. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν ανακοίνωσε στον απερχόμενο εκπρόσωπο το όνομα του διαδόχου του. Ωστόσο, όπως έγραψαν ήδη από χθες «ΤΑ ΝΕΑ», έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον δημοσιογράφο Χρήστο Μαχαίρα.

Η αλλαγή Παπαδόπουλου δεν είναι άσχετη με τις πολιτικές απόψεις που εκφράζει τους τελευταίους μήνες, με την συμπάθειά του προς τους 58, όπως και με το γεγονός ότι ανήκει στη μειοψηφία του κόμματος η οποία διατυπώνει διαμετρικά αντίθετες απόψεις από αυτές της πλειοψηφίας σε θέματα που αφορούν τη στρατηγική και τις συμμαχίες της ΔΗΜΑΡ.

Ο πρώην γραμματέας της ΔΗΜΑΡ και επικεφαλής της μειοψηφίας Σπύρος Λυκούδης μιλώντας χθες στον Βήμα FM επανέλαβε ότι με τον Φώτη Κουβέλη «παραμένουμε δύο πολύ καλοί και στενοί φίλοι», σημειώνοντας ωστόσο: «Θέλω να είμαι ειλικρινής: η πάρα πολύ στενή, καθημερινή σχέση που είχαμε, γιατί ήμουν ο βασικός συνεργάτης του, δεν υπάρχει τώρα. Είναι αλήθεια αυτό».

Αύριο αναμένεται να συνεδριάσει για πρώτη φορά η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθούν και οι χρεώσεις αρμοδιοτήτων στα μέλη της.
Πηγή τα ΝΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα