Αυτό είναι το νέο iPhone 7

Θα κάνει την εμφάνισή του στα ράφια ελληνικών καταστημάτων μετά από τις 7 Οκτωβρίου

«Ντεμπούτο» έκαναν τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, τα νέα πολυαναμενόμενα «παιχνίδια» του αμερικανικού κολοσσού Apple που παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση του κολοσσού τεχνολογίας.

Η διαφορά ανάμεσα στα δύο μοντέλα είναι

ότι το Plus έχει μια έξτρα φωτογραφική μηχανή, ακριβώς δίπλα στην κεντρική και είναι ελαφρώς πιο μεγάλο. Η κίνηση αυτή «μεταφράζεται» ως προσπάθεια της αμερικανικής εταιρίας να «χτυπήσει» τη Samsung, που εδώ και χρόνια κρατάει τα «σκήπτρα» στον τομέα της εικόνας.

νέα μοντέλα παρουσιάστηκαν σε δημοσιογράφους σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Σαν Φρανσίσκο και με χιλιάδες χρήστες ανά τον κόσμο να παρακολουθούν την εκδήλωση σε ζωντανή σύνδεση.

Αδιάβροχα, ανθεκτικά στη σκόνη, με καλύτερες κάμερες και χωρίς θύρα ακουστικών, τα νέα μοντέλα αναμένεται να προκαλέσουν ανάμεικτα συναισθήματα στους λάτρεις της εταιρίας. Και αυτό γιατί επιβεβαιώθηκε ένας από τους «φόβους» τους, δηλαδή ότι δεν θα υπάρχει πλέον το «καρφί» των ακουστικών.

Αντί αυτού, τα earpods θα συνδέονται στο lightning connector, απ’ όπου γίνεται και η φόρτιση του κινητού.

Θα υπάρχει, όμως, ένας αντάπτορας για όσους δεν θέλουν να αποχωριστούν τα παλιά τους ακουστικά. Η ίδια η Apple ισχυρίστηκε σήμερα ότι η απόφαση αυτή πήρε «πολύ θάρρος» αλλά μένει να αποδειχθεί εάν οι νέοι ιδιοκτήτες θα έχουν την ίδια άποψη.

Τα νέα μοντέλα αντέχουν, πλέον, σε «βουτιές» αλλά μόνο σε βάθος ενός μέτρου. Παρόλα αυτά, το βήμα αυτό θεωρείται αρκετά σημαντικό, καθώς μέχρι σήμερα τα iPhone ήταν πολύ ευαίσθητα στο νερό.

Η φωτογραφική μηχανή έχει σταθεροποιητή εικόνας, επιτρέπει 50% λιγότερο φως στη κάμερα και είναι 60% πιο γρήγορη από αυτή των προηγούμενων μοντέλων.

Την ίδια ώρα, είναι βελτιωμένη κατά 30% όσον αφορά στην ενεργειακή απόδοση.

Εκτός από μαύρο «γυαλιστερό» και ματ, τα iPhone 7 και iPhone 7S θα κυκλοφορήσουν και σε χρυσό, ασημί και ροζ χρυσό.

Οι διαστάσεις τους είναι ακριβώς ίδιες με αυτές των 6S και 6S Plus (4,7 και 5,5 ίντσες διαγωνίου οθόνης).

Το iPhone είναι το ισχυρό «χαρτί» της Apple. Από το 2007, η εταιρία έχει πουλήσει περισσότερες από 1 δισεκατομμύρια συσκευές, όπως ανακοίνωσε απόψε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Τιμ Κουκ.

Παρότι δεν έχει τρομακτικές διαφορές από το iPhone 6s, οι αλλαγές που έκανε η εταιρία θεωρούνται «νευραλγικές».

Μια από αυτές είναι και ο επανασχεδιασμός του «Home Button», που πλέον θα αντιδρά διαφορετικά ανάλογα με την πίεση που του ασκείται.

Επεξεργαστής

Αναβαθμισμένος είναι, όπως άλλωστε και κάθε χρόνο, και ο επεξεργαστής που ονομάζεται Α10 Fusion.

Τα iPhone 7 θα είναι εξοπλισμένα με λειτουργικό iOS 10. Τα παλαιότερα μοντέλα μπορούν να αναμεώσουν το λειτουργικό τους από τις 13 Σεπτεμβρίου.

Οι τιμές των νέων μοντέλων της Apple, ξεκινούν από τα 649 δολάρια.

Οι ενδιαφερόμενοι από τις ΗΠΑ μπορούν να αρχίσουν να παραγγέλνουν τα iPhone από τις 16 Σεπτεμβρίου αλλά οι χρήστες από την Ελλάδα θα πρέπει να… περιμένουν λίγο περισσότερο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το iPhone 7 θα κάνει την εμφάνισή του στα ράφια ελληνικών καταστημάτων μετά από τις 7 Οκτωβρίου.

Apple Watch Series 2

Ο Τιμ Κουκ παρουσίασε και το νέο μοντέλο του Apple Watch, το «έξυπνο» ρολόι της εταιρίας που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους απανταχού «γκατζετάκηδες» του πλανήτη.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, όμως, ισχυρίστηκε σήμερα ότι το Apple Watch έχει καταλάβει τη δεύτερη θέση στη λίστα των υψηλότερων πωλήσεων πολυτελών ρολογιών, μια μόλις θέση πίσω από τη Rolex.

Τα «έξυπνα» ρολόγια μπορούν πλέον να βυθιστούν στο νερό (μέχρι 50 μέτρα), επιτρέποντάς τους να μπουν στη θάλασσα ή την πισίνα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην επανασχεδίαση του ηχείου τους, το οποίο απωθεί το νερό και προστατεύει το ρολόι. Παράλληλα, τα ρολόγια έχουν διπύρηνο επεξεργαστεί και τσιπ GPS ενώ παράλληλα μπορούν να υπολογίσουν τις θερμίδες που έκαψε ένας κολυμβητής.

Όπως ανακοινώθηκε, σε λίγο καιρό το Apple Watch θα διαθέτει το Pokemon Go της Νintendo αλλά και ένα παιχνίδι του Σούπερ Μάριο.
Πηγή ethnos.gr

The post Αυτό είναι το νέο iPhone 7 appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα