«Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament»

Μια διοργάνωση στήριξης του ερασιτεχνικού μπάσκετ – Σάββατο 31 Μαΐου & Κυριακή 1η Ιουνίου

Live την Κυριακή 1η Ιουνίου, 17:30 Novasports 1 & Novasports 1 HD

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εγγραφές για το «Novasports 3×3 Φίλιππος Συρίγος Tournament» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαΐου

και την Κυριακή 1η Ιουνίου στα 6 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Δήμου Χαλανδρίου. Το τουρνουά μπάσκετ 3×3 FIBA endorsed που διοργανώνουν τα κανάλια Novasports σε συνεργασία με την PlayFools και τον Νίκο Μπουντούρη και με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου και του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου, έχει αγκαλιαστεί ιδιαίτερα από τον κόσμο και οι εγγραφές των συμμετεχόντων καθημερινά αυξάνονται.

Η συμμετοχή στο «Novasports 3×3 Φίλιππος Συρίγος Tournament» θα είναι ελεύθερη σε ερασιτέχνες αθλητές και των δύο φύλων, από 7 ετών και άνω και οι εγγραφές για τις ηλικίες από 18 ετών και κάτω ολοκληρώνονται την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, καθώς και για λεπτομέρειες που αφορούν στο πρόγραμμα, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.novasports.gr/3X3.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος και διεθνείς αθλητές του μπάσκετ, συμμετέχοντας στο All Star Game, σε έναν αγώνα επίδειξης και δεξιοτεχνίας διάρκειας 10 λεπτών. Μεταξύ άλλων θα είναι οι Νάσος Γαλακτερός, Γιάννης Γιαννούλης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Γιώργος Καλαϊτζής, Άγγελος Κορωνιός, Νίκος Μπουντούρης, Μανώλης Παπαμακάριος, Βασίλης Σούλης, Κώστας Τσαρτσαρής.

Σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής, οι ομάδες χωρίζονται σε ομίλους και οι πρώτοι από κάθε όμιλο συνεχίζουν με νοκ-άουτ αγώνες μέχρι τον τελικό. Κάθε ομάδα αποτελείται από 4 παίκτες (3 βασικοί και 1 αναπληρωματικός) και θα παίξει το λιγότερο 3 αγώνες, με τη διάρκεια του κάθε αγώνα να είναι 10 λεπτά ή μέχρι μία ομάδα να σκοράρει πρώτη 21 πόντους.

Τα κανάλια Novasports, στην προσπάθεια συνεχούς στήριξης του ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού, διοργανώνουν το «Novasports 3×3 Φίλιππος Συρίγος Tournament» προς τιμήν του Φίλιππου Συρίγου, του ανθρώπου, που πρωτοστάτησε επί 15 χρόνια στα κανάλια Novasports και ήταν η «φωνή» που έβαλε το ελληνικό μπάσκετ σε χιλιάδες ελληνικά σπίτια. Οι ημιτελικοί και ο τελικός αγώνας Ανδρών, το All Star game, καθώς και η τελετή απονομών θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD, την Κυριακή 1η Ιουνίου, στις 17:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα