Live πρεμιέρα των “Fingertoy” και του νέου τραγουδιού “Last dance” στις 25 Μαϊου 2013

Το ανερχόμενο synth-rock συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί την πρώτη συναυλία στις 25 Μαΐου στη μουσική σκηνή του “Silver Dollar Music Bar”. Οι “Fingertoy” θα παρουσιάσουν – ανάμεσα σε αγαπημένες επιτυχίες της δεκαετίας του 80′ – μουσικές από την προηγούμενη δισκογραφική τους δουλειά ως “The Finger” και θα κάνουν την πρώτη επίσημη πρεμιέρα του νέου

τους Single, “Last dance”. Χορευτικοί ρυθμοί με ρυθμικές κιθάρες και synth που παραπέμπουν στην εποχή των 80s μαζί με αξέχαστες μελωδίες θα αποτελέσουν τα συστατικά για μία αξέχαστη συναυλία.

Οι “Fingertoy” δημιουργήθηκαν το 2012 ως συνέχεια της επιτυχημένης πορείας των “The Finger” και της δισκογραφικής τους δουλειάς με διεθνή επιτυχία, “I don’t believe my eyes”. Με την προσθήκη του Christopher Roditis στα φωνητικά, οι “The Finger” αναγεννήθηκαν ως “Fingertoy” και επανέρχονται με νέες δημιουργίες και ανανεωμένο, μοντέρνο ήχο, ξεκινώντας το συναρπαστικό ταξίδι προς την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με το καινούργιο single “Last Dance”, ένα μοναδικό μουσικό ύμνο στον χαμένο έρωτα με disco ρυθμό και συναρπαστικές μελωδίες.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 στις 23:30 στο Silver Dollar Music Bar, Εθνικής Αμύνης 19, Θεσσαλονίκη, με ελεύθερη είσοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα