«I will fuck you» φώναξε στον Φρίξο Δρακοντίδη και απείλησε να του σβήσει το πούρο στο πρόσωπο

Όταν ο δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος συνάντησε τον Ντι Κάπριο

Σε σκιά του χολιγουντιανού σταρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο εξελίχθηκε ο δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος» Φρίξος Δρακοντίδης.

Για τις τρεις ημέρες στη Μύκονο δεν τον άφησε στιγμή από τα μάτια του… Ήταν ο μοναδικός δημοσιογράφος ελληνικού Μέσου που τον πλησίασε, του μίλησε και τον φωτογράφισε. Βέβαια η αποκλειστικότητα του Φρίξου Δρακοντίδη είχε και το τίμημά της… Ο γνωστός ρεπόρτερ

όμως είναι συνηθισμένος στα δύσκολα και δεν τρομάζει από απειλές… Ακόμα κι όταν αυτές προέρχονται από σταρ του Χόλυγουντ!

Ενδεικτικό όμως, από το τριήμερο ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη για το «Πρώτο Θέμα» είναι όλα όσα συνέβησαν στο Nammos το βράδυ της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου.

Συγκεκριμένα κατά την αποχώρηση της κουστωδίας του Λεονάρντο Ντι Κάπριο γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα… Κι ενώ ο Αντώνης Ρέμος, έπαιρνε τη σκυτάλη από τους υποτονικούς Gipsy kings για να απογειώσει τους πελάτες των 1.000 ευρώ (έκαστος)… Οι σωματοφύλακες και φίλοι του σταρ απειλούσαν στο πέρασμα τους όποιον τολμούσε να βγάλει selfie με τον «Λύκο της Wall Street»… Λίγο πριν την έξοδο λοιπόν ο απεσταλμένος του «ΘΕΜΑτος» έκανε αυτό που έπρεπε: όπλισε την κάμερα του iPhone με φλας (είχε σκοτάδι) και «πυροβόλησε» στον όχλο που συνόδευε τον Ντι Κάπριο!

Οι σωματοφύλακες ανταπέδωσαν τα… πυρά με ειδικές συσκευές λέιζερ που προκαλούν τύφλωση… Ενώ ένας εξ αυτών ο πιο ζωηρούλης έκανε κίνηση να αρπάξει το κινητό από τα χέρια του δημοσιογράφου Φρίξου Δρακοντίδη! Τα αντανακλαστικά του τελευταίου όμως, λειτούργησαν στο έπακρο και κατάφερε να σώσει το κινητό του!

Ο ίδιος όμως θερμόαιμος φίλος του Ντι Καπριο με ένα σάλτο μορτάλε βρέθηκε απέναντι στον δημοσιογράφο και τον φωτογράφο του Nammos, εκτοξεύοντας ύβρεις στα αμερικανικά – «I will fuck you» είπε στον Φρίξο Δρακοντίδη, απειλώντας μάλιστα να του σβήσει το πούρο στο πρόσωπο, κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση! Ευτυχώς για καλή τύχη του δημοσιογράφου επενέβη η ασφάλεια του Nammos και «ευγενικά» συνόδεψε τους φίλους Ντι Καπριο στην έξοδο!

Νωρίτερα ο Φρίξος Δρακοντίδης είχε συνάντηση face to face με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στις τουαλέτες του μαγαζιού… Με τον χολιγουντιανό σταρ – επίσης, να τον απειλεί σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπό του, με «γυρισμένο» μάτι και σε άπταιστα αμερικανικά, να μην τολμήσει να τον φωτογραφήσει! Ο Φρίξος Δρακοντίδης υποχώρησε χαμογελώντας σαρδόνια και μονολογώντας στα ελληνικά αναρωτιόταν «αν η αρκούδα στο Revenant του άφησε κανά κουσούρι»!

The post «I will fuck you» φώναξε στον Φρίξο Δρακοντίδη και απείλησε να του σβήσει το πούρο στο πρόσωπο appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα