H Drag Queen που εξέλεξε Γερμανό Πρόεδρο

…και τράβηξε την προσοχή της Μέρκελ!

Μπορεί σήμερα η Κάτω Βουλή της Γερμανίας να εξέλεξε νέο Πρόεδρο της χώρας τον Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ, ωστόσο τα φλάς της δημοσιότητας τράβηξε, όχι ο ίδιος, αλλά μια από τους εκλέκτορες: Η Ολίβια Τζόουνς, η πασίγνωστη drag queen η οποία βρέθηκε στη Bundestag ως εκπρόσωπος των Πρασίνων για την Εθνική Συνέλευση.

Η Ολίβια Τζόουνς, κατά κόσμον Oliver Knöbel, φωτογραφήθηκε με την πολιτειακή ηγεσία της Γερμανίας, τον νέο Πρόεδρο αλλά και την καγκελάριο Άνγλκελα

Μέρκελ η οποία, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες θέλησε να αγγίξει τα περίεργα, γεμάτα φτερά και πούπουλα ρούχα της!

Σημειώνεται ότι η Εθνική Συνέλευση ένα ιδιαίτερο σώμα που προβλέπεται από το Βασικό Νόμο (Σύνταγμα) της Γερμανίας για την εκλογή του προέδρου, στο οποίο συμμετέχουν εκτός από όλα τα μέλη της Κάτω Βουλής και αντιπρόσωποι από όλα τα κρατίδια της Γερμανικής Ομοσπονδίας. Συνήθως τα κρατίδια στέλνουν πολιτικούς, ωστόσο κάποιες φορές στέλνουν και άλλα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως συνέβη και τώρα με την περίπτωση της Ολίβια Τζόουνς, γνωστής τραβεστί και καλλιτεχνικής περσόνα.
Πηγή ethnos.gr

The post H Drag Queen που εξέλεξε Γερμανό Πρόεδρο appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα