Extreme εκπομπή από την ΕΡΑ

Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ πρωτοτύπησε αυτή την εβδομάδα κάνοντας μια extreme εκπομπή, αφού έβγαλε δίωρο πρόγραμμα εκτός Αγίας Παρασκευής αποδεικνύοντας περίτρανα πως και στελεχικό δυναμικό διαθέτει και φαντασία μπόλικη έχουν μερικοί παραγωγοί.

Συγκεκριμένα οι ακροατές μεσοβδόμαδα άκουσαν την πρωινή εκπομπή 4-4-2 με τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη να «εκπέμπει» από το Πνευματικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου. Ο παραγωγός της αθλητικής συχνότητας εκμεταλλευόμενος

τη παρουσία του Μουσείου της Εθνικής ποδοσφαίρου στον όμορφο δήμο της παραλιακής, «έβγαλε» την επιτυχημένη εκπομπή από το χώρο, που ήταν γεμάτο αναμνήσεις από την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου.

Η εκπομπή παρουσίασε τον πρόεδρο του μοναδικού στην Ελλάδα συλλόγου φίλων Εθνικής ομάδας με έδρα τα Χανιά το Γαλανόλευκο Φάρο, δια του οποίου έγινε γνωστό τι εκθέματα περιλαμβάνει το Μουσείο και με ποιο παιχνίδι είναι συνδεδεμένο. Σε μια εποχή που ο σωματειακός αθλητισμός στο ποδόσφαιρο δέχεται απανωτά πλήγματα σε επίπεδο βίας και αξιοπιστίας, το κρατικό ραδιόφωνο τόλμησε και έβαλε τους ακροατές σε έναν διαφορετικό δρόμο.

Η ενέργεια της ΕΡΑ ουσιαστικά έκανε πράξη το περίφημο δόγμα για διαδραστικό ραδιόφωνο που είχε αναγγείλει ο «πέρασε και δεν ακούμπησε Υπουργός ΜΜΕ» Μόσιαλος. Έγινε δηλαδή πραγματική γέφυρα επικοινωνίας με τον κόσμο, που βαρέθηκε να ακούει για τα προβλήματα των μεγάλων του ποδοσφαίρου, περνώντας στην άλλη όχθη που είναι η Εθνική ομάδα, κάτι που στο εξωτερικό είναι κανόνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα