Espresso και Freddo οι ανταγωνιστές των ΝΕΩΝ;

Απάντηση Enimerosi24 στον αναγνώστη

Ακούει κάποιος ότι ο Ερντογάν έβαλε την Τουρκία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και θέλει να ενημερωθεί από μια εφημερίδα. Πηγαίνει στο περίπτερο (ή διαβάζει τα πρωτοσέλιδα στα sites) και αποφασίζει να αγοράσει μια εφημερίδα. Εσείς τι λέτε, θα επιλέξει κάποια από εκείνες που προβάλλουν την είδηση στην πρώτη σελίδα ή θα πει ας πάρω μια που δεν γράφει τίποτε στην πρώτη σελίδα και ας αρχίζω να ψάχνω μπας και γράφει τίποτε πιο μέσα;

Είναι δικαίωμα κάθε εφημερίδας να επιλέγει

το πώς χειρίζεται τις ειδήσεις. Αν θεωρείτε ότι είστε ΟΚ με την κάλυψη του διαγγέλματος του Ερντογαν και την κήρυξη εκτάκτου ανάγκης στην Τουρκία στην… 16η σελίδα της εφημερίδας, εμάς να μας συγχωρήσετε, αλλά διαφορετική γνώμη και απαιτήσεις είχαμε για τα ΝΕΑ. Κάπου εκεί έχουν την είδηση και η Espresso και η Freddo αν αυτούς θεωρείτε πλέον ανταγωνιστές. Αλλωστε με πρωτοσέλιδα για τους παίκτες του X-Factor που βάζετε εσχάτως προς τα εκεί φαίνεται ότι πηγαίνετε.

ΥΓ: Το γεγονός ότι νιώθετε ικανοποιημένος που στα τρια ΤΕΡΑΣΤΙΑ, Παγκόσμια γεγονότα τα ΝΕΑ καταφέρνουν με κόπο και ιδρώτα να πετύχουν το ένα βάζοντας το κάπου στα βάθη της εφημερίδας και αντιδράτε στην κριτική είναι αποκαλυπτικό για το πώς έφτασε εκεί που έφτασε σε όλα τα επίπεδα (δημοσιογραφικών αντανακλαστικών, εγκυρότητας, κυκλοφοριών κλπ) η εφημερίδα σταθμός στον ελληνικό Τύπο.

ΥΓ2: Αν στο επόμενο μεγάλο γεγονός δεν δούμε τίποτε στην πρώτη σελίδα των ΝΕΩΝ να υποψιαστούμε ότι θα το βρούμε εκεί που γράφετε για τα… φαρμακεία!

The post Espresso και Freddo οι ανταγωνιστές των ΝΕΩΝ; appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα