E-Learning για Απόφοιτους Σχολών Επαγγελμάτων/Επιστημών Υγείας

Έναρξη Προγραμμάτων

Το Ερευνητικό Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας & τα Προγράμματα ELQA, σε συνεργασία με την Π.Ε.Τ.Ι.Ε. — Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων, διοργανώνουν τα παρακάτω Προγράμματα Διά Βίου Μάθησης (E-Learning):

1. Εξειδίκευση στην Κλινική Εργαστηριακή Διαγνωστική στο πεδίο της Κλινικής Βιοχημείας

2. Εξειδίκευση στην Κλινική Εργαστηριακή Διαγνωστική στο πεδίο της Κλινικής Μικροβιολογίας

3. Εξειδίκευση στην Κλινική Εργαστηριακή Διαγνωστική στο πεδίο της Κλινικής Μοριακής Βιολογίας

4. Εξειδίκευση στην Κλινική Εργαστηριακή

Διαγνωστική στο πεδίο της Κλινικής Αιματολογίας

Τα ανωτέρω Προγράμματα πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεως (e-learning), με φορέα υλοποίησης το Ι.Δ.Β.Ε του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας. Το καθένα είναι διάρκειας 100 ωρών και μετά την ολοκλήρωσή τους πραγματοποιείται πιστοποίηση των γνώσεων που απέκτησαν οι συμμετέχοντες. Στους επιτυχόντες απονέμεται Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης από το Ι.Δ.Β.Ε. του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας (http://idve.teilar.gr), το οποίο αναγνωρίζεται από το Ελληνικό Κράτος.

Τα ανωτέρω Προγράμματα καινοτομούν προσφέροντας επαγγελματική εξειδίκευση, αλλά και προσωπική ανάπτυξη σε άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε γνώσεις και δεξιότητες που παραδοσιακά διδάσκονται στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Τα εν λόγω Προγράμματα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας, παρέχοντας εξειδίκευση στους πτυχιούχους που εργάζονται ή στοχεύουν να εργαστούν στο χώρο της Υγείας.

Δεδομένου ότι πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεως, είναι ελκυστικά από οικονομικής άποψης, ελαττώνοντας κατά πολύ το κόστος που θα επωμίζονταν οι συμμετέχοντες (π.χ. δεν απαιτείται φυσική παρουσία, παρέχεται το εκπαιδευτικό υλικό, κα.). Απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας, η οποία ζητά συνεχώς εξειδικευμένα στελέχη για να εργαστούν στο χώρο της υγείας.

Δικαίωμα συμμετοχής στα ανωτέρω Προγράμματα έχουν Πτυχιούχοι των Σχολών Επαγγελμάτων / Επιστημών Υγείας, καθώς και άλλων συναφών Σχολών. Το κόστος συμμετοχής ανά Πρόγραμμα ανέρχεται σε 350 ευρώ. Σε περίπτωση επιλογής περισσοτέρων του ενός προγραμμάτων παρέχεται ανάλογη έκπτωση.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν Αίτηση Συμμετοχής, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://elqa.teilar.gr/elearn, επιλέγοντας το/τα Προγράμματα που επιθυμούν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://elqa.teilar.gr/elearn ή στα τηλέφωνα: 2410-684649, 2410-684650 & 2410-684448 (Ημέρες Τρίτη & Πέμπτη, Ώρες: 10:00 — 13:00 μμ.).

The post E-Learning για Απόφοιτους Σχολών Επαγγελμάτων/Επιστημών Υγείας appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα