Diamond league στην ΕΤ1

Με απευθείας μεταδόσεις, η ΕΤ1 θα καλύψει το meeting στίβου «Diamond League», που διεξάγεται από τον Μάιο μέχρι και τις αρχές του Σεπτέμβρη. Παράλληλα οι τηλεθεατές μπορούν να απολαύσουν τα αγωνίσματα και σε τεχνολογία υψηλής ευκρίνειας (high definition) από το ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ HD. Την περιγραφή των αγώνων κάνουν οι Νίκος Τσώνης, Μιχάλης Μανουηλίδης, Δημήτρης Χατζηγεωργίου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Μάκης Τσίλκος.

Κορυφαίοι

αθλητές του στίβου παίρνουν μέρος στη μεγαλύτερη σειρά αγώνων της χρονιάς κυνηγώντας το ..Diamond League. Την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 21.00 μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες στίβου σε απευθείας μετάδοση από την Ρώμη και την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 21.00 από το Όσλο της Νορβηγίας. Αγωνίζονται Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και Πρωταθλητές Ευρώπης.

Η Ντόχα, η Σαγκάη, η Νέα Υόρκη, το Γιουτζίν, η Ρώμη, το Όσλο, το Μπέρμιγχαμ, η Λωζάννη, το Παρίσι, το Μονακό, το Λονδίνο, η Στοκχόλμη αλλά και οι δύο τελικοί, στη Ζυρίχη και τις Βρυξέλες, είναι οι πόλεις σταθμοί όλων των κορυφαίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα