C’ est la vie…

που λένε και οι Γάλλοι…

Πηγή nonews-news.blogspot.gr

Κι ο Μπάμπης. Που, μεταξύ μας, είναι και ολίγον Γάλλος (και συμφοιτητής του Μακρόν). Έτσι είναι η ζωή! Και δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει. Για τον πρωθυπουργό, ας πούμε, μπορεί στο μέλλον να του τα φέρει έτσι αυτή η ρημάδα (κάποιοι χρησιμοποιούν και μια άλλη, πιο επιθετική λέξη) η ζωή και να σβήσει το όνειρο του ηγέτη της Αριστεράς.

Στο σχόλιο, οι πολιτικοκοινωνικές αιχμές επεκτάθηκαν

και στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που ακόμη δεν έχει βρει τον μπούσουλα της, για την πορεία που πρέπει να χαράξει, μετά την συμφωνία.

Άσε δε, που αυτός ο μπαγάσας ο διαβολάκος, ήταν πάλι εδώ, μαζί με τον πολιτικό ακτιβισμό του Αλέξη και πολλά άλλα.

Έχουμε και λέμε:

Για πολιτικό ακτιβισμό τους έχω ικανούς. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Θα κάνει συναντήσεις, θα πει το ένα, το άλλο, αλλά μόλις έρθουν οι διατάξεις, διότι εκεί είναι ο πραγματικός διάβολος, στις λεπτομέρειες των διατάξεων τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, όχι βέβαια ότι δεν θα ψηφίσουν. Και τα πιο δύσκολα θα είναι μετά, όταν θα πρέπει να τα εφαρμόσουν.

Όλα αυτά, πώς να το πω, δεν είναι στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ. Και βλέπω, πως τα πιο κρίσιμα θα τα αφήσουν για μετά την τρίτη αξιολόγηση.

Η εξουσία πάντως τους τρέφει, δε νομίζω ότι θα έχουν πρόβλημα. Αυτό θα το έχει η Αξιωματική Αντιπολίτευση που ακόμη δεν έχει βρει τον δρόμο της για το πώς θα την κάνει αυτήν την αντιπολίτευση.

Πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας , την τρίτη αξιολόγηση θα την πάει πακέτο με την τελευταία αξιολόγηση, που θα σημαίνει και την έξοδο από το μνημόνιο. Κάπου εκεί τα πράγματα θα είναι τόσο βαριά, που ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να πάρει μία σημαντική απόφαση. Είτε να πάει σε εκλογές, είτε να δει μήπως η ζωή του έλαχε κάτι άλλο κι όχι να είναι ο ηγέτης της Αριστεράς…

The post C’ est la vie… appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα