«Bloody Fridays» Σεπτεμβρίου στα κανάλια Novacinema!

Κάθε Παρασκευή στις 23:00, με τις πιο εφιαλτικές ιστορίες τρόμου

Οι πιο εφιαλτικές ιστορίες θα βρίσκονται και το Σεπτέμβριο, κάθε Παρασκευή βράδυ στις 23:00, στην οθόνη του Novacinema 3. Ανάμεσα στις ταινίες τρόμου που θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, είναι και η βασισμένη σε πραγματική ιστορία blockbuster παραγωγή «Το Κάλεσμα», με πρωταγωνιστές τους Πάτρικ Γουίλσον και Βέρα Φαρμίγκα. Η ταινία έρχεται

σε Α’ τηλεοπτική προβολή στις 26/9 και είναι και εμπνευσμένη από το προσωπικό αρχείο των διεθνούς φήμης ερευνητών μεταφυσικών γεγονότων Εντ και Λορέιν Γουόρεν.

Στις 5/9, οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Σκοτεινή Οντότητα» είναι τα παράπλευρα θύματα ενός «επιτυχημένου» πειράματος και έρχονται αντιμέτωποι με μια υπερφυσική οντότητα που τρέφεται από τους φόβους τους και τους καταδιώκει όπου κι αν κρυφτούν. Ακολουθεί στις 12/9 η ταινία «Κλείδωσες;», στην οποία η απόφαση ενός ζευγαριού να μετακομίσουν σε ένα απομονωμένο σπίτι στην εξοχή, μετά το θάνατο του παιδιού τους, καταλήγει σε εφιάλτη. Στις 19/9, μια σειρά από τρομακτικά και ανεξήγητα γεγονότα θα φέρει αντιμέτωπες με την απόλυτη φρίκη τις πρωταγωνίστριες της ταινίας «Το Σπίτι στο Τέλος του Δρόμου».

The post «Bloody Fridays» Σεπτεμβρίου στα κανάλια Novacinema! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα